Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 15, hétfő, Henrik és Roland napja van. Holnap Valter napja lesz.

A fatimai jelenések 100. évfordulójának ünnepe október 13-án

E-mail Nyomtatás

Egyházunk az idei évben ünnepli a fatimai jelenések 100. évfordulóját, amely során országszerte számos rendezvénnyel emlékeznek meg a Szűzanya megjelenéséről egyházi programok keretében.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia október 13-án, pénteken országos zarándoklatot szervez a soroksári Fatimai Szűzanya tiszteletére épült Szent István Király Plébániatemplomhoz, amelyre minden egyházmegyéből várják a papokat és a híveket. A 11 órakor kezdődő szentmise főcelebránsa Erdő Péter bíboros úr lesz.

Az ünnep másnapján, október 14-én, szombaton 10 órától a Mária-jelenések évfordulójának alkalmából rendezett konferencián vehetnek részt az érdeklődők. Az eseménynek szintén a soroksári Fatimai Szűzanya tiszteletére épült Szent István Király Plébániatemplom ad otthont.

A programmokon való részvételhez kérjük a zarándokcsoportok regisztrációját, amelyet az alábbi online felületen tehetnek meg:

https://goo.gl/forms/u207PCZ42yJATjpC2

További információ a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen kérhető.

Kérjük, a további részletekért figyeljék a www.katolikus.hu honlapot.

A programokra mindenkit szeretettel várunk.

 

katolikus.hu

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség