Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 15, hétfő, Henrik és Roland napja van. Holnap Valter napja lesz.

Meggyilkoltak egy önkormányzati képviselőt Cserkassziban

E-mail Nyomtatás

Ismeretlenek egy Kalasnyikov gépkarabélyból leadott sorozattal csütörtökön este 23 óra tájban lelőtték Mihajlo Binuszovot, a Cserkasszi Városi Tanács képviselőjét – közölte a Pro Vsze helyi kiadvány nyomán az Ukrajinszka Pravda. Az áldozat a helyszínen életét vesztette.

Anatolij Bondarenko polgármester újságíróknak elmondta, Mihajlo Binuszovot a lakásgazdálkodási főosztályhoz nevezték ki, ahol a korrupció leküzdése volt a feladata.

A járőrrendőrségnél közölték, hogy az esetet egy garázstelep éjjeliőre jelentette. Éppen tévét nézett, amikor meghallotta a lövéseket, az elkövetőket nem látta. Elmondása szerint a lövések úgy hangzottak, mintha gépkarabélyból adták volna le őket.

Az UNN hírügynökség Jevhenyija Kravcsuknak, az UKROP (Hazafiak Ukrajnai Egyesülése ) sajtótitkárának tájékoztatása nyomán azt írja, több mint húsz lövést adtak le a városatyára, aki a párt Cserkasszi megyei szervezetének vezetője volt.

Binuszov saját gépkocsiját a garázsban hagyta, ahol át kellett volna szállnia a barátai vagy ismerősei járművébe, amely szintén megsérült az incidensben.

A rendőrség szándékos gyilkosságnak minősítette az esetet, és nagy erőkkel keresi az elkövetőket.

 

(pravda.com.ua/unn.com.ua/Kárpátalja)

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség