Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 15, hétfő, Henrik és Roland napja van. Holnap Valter napja lesz.

A bulváron túl

E-mail Nyomtatás

A múlt hét fő bulvárhíre egy bírósági ügy volt. A Budapest Környéki Törvényszékre volt hivatalos Vona Gábor, a Jobbik elnöke. Azért, mert a bíróság szembesítést rendelt el éppen abban a polgári perben, amit Vona Gábor indított Terry Black és Amanda Elstak ellen. Terry Black azt állította, hogy Vonával korábban közös társasági – konkrétan, meleg és szexuális – élményeik voltak.

Vona közlemények garmadáját adta ki annak idején, arról, hogy standapé pert akasztott Terry Black nyakába, mert hamis a hír. Ő bizony ártatlan, sőt áldozat, mégpedig politikai. S a transzvesztita előadóművészeket használják fel ellene, akiket még csak nem is látott soha az életében. Igazának bizonyítására adott volt az alkalom, de ő nem élt vele. Most erős a gyanu, hogy Vona azért nem mert megjelenni, mert hazudott. Mi tudjuk, hogy nem először, de ott a bíróságon nem állhatott volna mögötte Simicska, hogy kimentse a slamasztikából. Azonkívül ha valaki, ő tudja, hogy milyen viszonyban volt korábban az alperesekkel, talán attól félt, hogy elővesznek egy bizonyító erejű fotót vagy hangfelvételt? Vona úgy kapálódzik előző élete nyilvánosságra kerülése kapcsán, mintha bizony bűncselekmény lenne akár buzinak, akár biszexuálisnak, akár leszbikusnak lenni Magyarországon. Természetesen, bár a többségi vélemény szerint természetellenes a dolog, a haja szála sem görbült még senkinek azért, mert szexuális élete nem szokványos. Nemzetbiztonsági ellenőrzések során rákérdeznek ugyan, hogy van-e például olyan kapcsolata, amivel zavarba lehet hozni, netalán zsarolni. De nyugodtan bevallhatja, ám ha hazudik és ez kiderül, az már gond.

Azzal, hogy Vona végül nem,mert megjelenni a tárgyaláson, ahol megtörténhetett volna a szembesítés, nemcsak az a probléma, hogy az eljáró bíróság és a két előadó hiába várta a pártelnököt, hanem hogy Vonáról az is kiderült, mérhetetlenül gyáva és nyámnyila, aki szeret szoknyák mögé bújni. Hol Kálmán Olga, hol Rangos Katalin, hol Heller Ágnes, a tárgyalás után pedig a maga helyett az utcára küldött pártaktivista szoknyájával takarózni.

Egy jobbikos riportert játszó, libaként viselkedő nő szabályosan zaklatni kezdte Vona ellenfeleit, míg Vona felperesként elbújt előlük.

– Válaszoljon, ki fizeti magát – dugta bele mikrofonját az alperes arcába a „riporter”, míg – megunván az erőszakot – Terry Black válaszolt, a maga módján, a maga stílusában, kérdéssel:

– B…ta már meg magát valaki? Akkor b…on inkább azzal, ne velem szórakozzon!

Ezt a felszólító mondatot Terry Black hivatásos transzvesztita mondotta egy magafajtának címezve, az elhalasztott tárgyalási napon Budapesten, és jó, hogy mondotta. Egyszerű mondat, nincsen benne jelző, határozó, nem valami bonyolult szerkezet, így feltehetően a jobbikos hívek is értik, emellett jól kifejezi Vona és vezető párttársainak, támogatóinak, szponzorainak s a vele szövetségre készülők lényegét; ne legyünk meglepve, ha majd megvalósul Ungár Péter LMP-jével, a Momentummal, esetleg Gémesi György pártjával az összefekvés. Madarat tolláról, pártelnököt szövetségeséről – tartja a mondás. A kormányt váltani akarók ezen csoportosulásánál ennyire futja majd a szellemi potenciálból, miközben Soros áll a kapuk előtt, és tervének megvalósítását a liberális Fodor Gábornál és a dékás Niedermüllernél szebben senki se tudja megfogalmazni.

De nem csak ez az érdekes. Hanem hogy miközben Hellerék Vonának elfelejtik korábbi őrjöngéseit (cigány, zsidó, buzi témákban), amilyen hirtelen ő átvált, olyan hirtelen lesz olyan a tábora is, mely a döntéseit ennyire gyorsan, rugalmasan tudja követni és kritika nélkül elfogadni, hiszen a Závecz riszörcsnek a Hír TV-ben óránként közölt felmérése szerint a jobbikos választók kicserélődtek, s az újak többsége egyre elégedettebb Vona viselkedésével. Miközben azt gondolná az ember józan ésszel, hogy ha másról nem is, de például a nyilvánvaló hazaárulásról, a Soros projekt támogatásáról még a legelvakultabb Vona-hívők is azonnal látják, hogy az nem nekik, hanem Sorosnak, Hellernek és az átmenetileg megszüntetett és a hatalomba visszamászni akaró SZDSZ-nek jó, és ha tízéves pártmunka után Vona kirúgja a Jobbikból a Soros-tervvel szemben állókat, feloszlatja a szervezeteiket, akkor az nem a szebb jövőért folytatott harc egyik állomása, hanem épp az emberek megvezetése.

 

czyla

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség