Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. június 13, csütörtök, Antal és Anett napja van. Holnap Vazul napja lesz.

500.000.000.000

E-mail Nyomtatás

Terméketlen nullaeső hullik Európára. Ötszázmilliárd eurót – forintban szinte ki sem lehet fejezni – kell egyelőre csak az eurózóna tagnépeinek áttenniük a bankokba válságkezelés címén. Ebből a nulla-esőből semmi nem fog teremni, se krumpli, se narancs, se kukorica, hogy aztán kolbász legyen belőle. Ez a hullás a liberalizmus utolsó, de nagyon erőszakos válságverése. Mérges eső, hazugság, amelyet egy bajbajutott vezetőréteg szavazott meg – önmaga ellen is.

A mi kétharmaddal megválasztott kormányunk ebben a mérgezett nullaesőben teszi le a hivatali esküt, méghozzá úgy, hogy ebből az ál-áldásból már ránk is jutott jég-nulla. Tudatában kell tehát lennünk, hogy egy végsőkig feszített jég verte földön élünk, és a kormányunk ereje önmagában kevés, a magunk elszántságát is hozzá kell adnunk, hogy a földünk termőképessége megmaradjon és a termés a miénk maradjon.

Esik a nullaeső, senki nem véd meg tőle bennünket, nekünk, magunknak kell megvédenünk tőle magunkat. Ha ez megtörténhet, semmi sem érvényes, amit a liberalizmus és a vele szövetséges izmusok állítottak.

 

Csurka István

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség