Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 19, péntek, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.

Itthon

A kvótaper csupán a kezdet volt

E-mail Nyomtatás

Jean-Claude Juncker a bevándorláspárti Brüsszel hangja, megszokhattuk már, hogy a bizottság újra és újra megtámadja Magyarországot amiatt, hogy nem bevándorláspárti, ők azt szeretnék elérni, hogy elbontsuk a kerítést, beengedjük a migránsokat – nyilatkozta az Igazságügyi Minisztérium államtitkára a Magyar Időknek. Völner Pál a lap 2017. szeptember 14-i számában beszélt arról is, hogy "Brüsszel már a következő napokban pert indíthat hazánk ellen a kvótaügy miatt, vagyis még csupán a bevándorlási harc kezdeténél tartunk."

Bővebben...
 

A görög kormányfővel találkozott Orbán Viktor

E-mail Nyomtatás

Az Európai Unió előtt álló kihívásokról is egyeztetett Orbán Viktor magyar és Alekszisz Ciprasz görög miniszterelnök szeptember 12-ei találkozóján az Országházban - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Bővebben...
 

Megduplázódott az aktívan sportoló gyermekek száma az országban

E-mail Nyomtatás

2010 óta megduplázódott, 250 ezerről mintegy 500 ezerre nőtt az igazoltan sportoló gyermekek száma az országban – mondta dr. Simicskó István honvédelmi miniszter szeptember 12-én, kedden a fővárosban tartott sajtótájékoztatóján.

Bővebben...
 

Felelősségünk azt üzenni a világnak, hogy a kereszténység él

E-mail Nyomtatás

Hatalmas felelősségünk van abban, hogy azt üzenjük a világnak: a kereszténység él - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára.

Bővebben...
 

A horvát államfővel találkozott Orbán Viktor

E-mail Nyomtatás

A közép-európai együttműködés fontosságát emelték ki Kolinda Grabar-Kitarovics horvát államfő és Orbán Viktor miniszterelnök szeptember 12-ei délelőtti találkozóján az Országházban - tájékoztatta a kormany.hu-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Bővebben...
 

Megduplázódott az első házasok kedvezményét igénybevevők száma

E-mail Nyomtatás

Tavaly több mint kétszer annyi első házas vette igénybe a havi ötezer forintos állami nászajándékot, mint egy évvel korábban - derül ki az e-szja bevallások adataiból. Ez alapján 2016-ban az 54 ezer első házas összességében 2,2 milliárd forintot spórolt - 1,7 milliárddal többet, mint 2015-ben - közölte Tamásné Czinege Csilla, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) adószakmai ügyekért felelős helyettes államtitkára az MTI-vel.

Bővebben...
 

Kiemelt cél az egészséges, biztonságos magyar élelmiszer

E-mail Nyomtatás

A tárca egyik fontos célkitűzése, hogy a magyar családok asztalára egészséges, biztonságos, kiváló minőségű, lehetőleg minél több magyar élelmiszer kerüljön – hangsúlyozta Zsigó Róbert a Földművelésügyi Minisztérium (FM) élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára a XII. Coop Rally beharangozó sajtótájékoztatóján. Hozzá tette: éppen ezért támogatja az FM a kezdeményezést.

Bővebben...
 

Megújul 2020-ra a zánkai és a fonyódligeti Erzsébet-tábor

E-mail Nyomtatás

A kormány által biztosított 26 milliárd forintos fejlesztési forrásból 2020-ra teljesen megújul a zánkai és a fonyódligeti Erzsébet-tábor - tájékoztatta az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány az MTI-t. Már tart a táborhelyek felújításának előkészítése, és a fejlesztés még gyorsabb lehet, mert az infrastrukturális fejlesztésekkel kapcsolatos hatósági ügyeket nemzetgazdasági szempontból is kiemelt jelentőségűvé nyilvánította a kormány - olvasható a közleményben.

Bővebben...
 

A V4-ek egységét hiába próbálják megbontani

E-mail Nyomtatás

Számos próbálkozás zajlik a V4-ek egységének megbontására, ám ezek eredménytelenek maradnak, a visegrádi országcsoport eltökélt a migránskvóták elutasításában - mondta Szijjártó Péter külügy- és külgazdasági miniszter a Reuters hírügynökségnek adott interjúban.

Bővebben...
 

Kecskeméten épült Közép-Európa legnagyobb paradicsom-feldolgozó üzeme

E-mail Nyomtatás

Az ipar húzóágazatai között ott van a magyar élelmiszeripar is, így ezen a területen különösen fontos a teljesítmény növelése – jelentette ki Varga Mihály az Univer Product Zrt. paradicsom-feldolgozó üzemének átadásakor Kecskeméten.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség