Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. május 5, vasárnap, Györgyi napja van. Holnap Ivett és Frida napja lesz.

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás

Megjelent a Magyar Fórumban- XX. évf. 38. szám

Folytatva a múlt héten megkezdett gondolatmenetet, annak is az első kérdését, hogy mit nem tud ma a magyarság a saját életéről és valóságáról a zsidó megszállás miatt, ezúttal a cigánykérdést szeretném megvizsgálni. Már amennyire az itt adott terjedelmi keretek között lehetséges.
A cigánykérdés ma két elütő részből áll. Az első része a cigány életforma, a több százezer ember végtelen kiszolgáltatottsága, szegénysége, ember alatti létezése és az ezzel együtt járó tolvajlások, a bűnözés, a munkanélküliség és aztán az ebből kifejlődő dologtalanság. Amikor a nyomorult ember már nem is akar dolgozni.

Bővebben...
 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás

Megjelent a Magyar Fórumban- XX évf. 37. szám

A hangulat nem valóságismeret. A hangulat fizikai, lelki, családi és közösségi állapotok következményeként alakul ki, sőt még az időjárás is befolyásolja. A magyarság ma nagyon rossz hangulatban van, és azt hiszi, ez megfelel a valóságismeretének, sőt valódi léthelyzetéből következik. Ugyanakkor tény, hogy a magyarság nem ismeri a saját valóságát. Ha pontosan beláthatná, hogy miben él és minek mi a következménye, valószínűleg még rosszabb, netán öngyilkos hangulatba kerülne. Vagy pedig fellázadna.
Bővebben...
 

Már ötletük sincs

E-mail Nyomtatás

Minden összeomlik. Közlekedés, pénzrendszer, építés, oktatás, egészségügy. Lopják a síneket, a szobrokat, a kormány az emberek zsebében turkál, fenyegetőzik és csapkod. A helyzet szégyenteljes a nemzetre nézve, csupán amiatt, mert ezt eltűri.
Bővebben...
 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás

Megjelent a Magyar Fórumban: XX. évf. 34. szám 2008. augusztus 21.

Ha külön is adnék címet ezeknek az írásaimnak, ennek az volna most a címe: szoveg>" az ősz kérdései". szoveg>A 2008-as ősznek, több, előre nem látható kérdés mellett három fő problémája lesz. A költségvetés milyensége és elfogadása, vagy esetleges elvetése, az október 23-ával összefüggő és esetleg egy nagyobb népmozgalomban kirobbanó elégedetlenség, amelyet a megélhetési nehézségek váltanak ki, de az ellenzéki pártok és a nemzeti keresztény civil szervezetek és mozgalmak szerveznek meg nagy erővel és tudatosan, valamint Gyurcsány Ferenc leváltásának és felcserélésének szándéka és ennek kivitelezése az Országgyűlésben.
Bővebben...
 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás


Megjelent a Magyar Fórumban- XX. évf. 33. szám

2008. július 21-én felavatták a Vereckei-hágón a magyar honfoglalás emlékművét. Mind az emlékmű, mind a hágó, mind pedig a Kárpátoknak ez a része ma ukrán terület, ruszin és magyar lakossággal. Az avatáson a kezdeményező szervezet, a KMKSZ nem vett részt. Tizenkét évvel ezelőtt indították meg a gyűjtést, azóta küzdenek az emlékmű felállításáért, de most végül az ukrán zsoldban álló, Gajdos István vezette Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetség, az RMDSZ megfelelője rendezte meg az avatási ünnepséget. Az a szervezet, amely ellenezte és évekig csak keresztbe tett az emlékmű ügyének. Természetesen minden magyar nacionalista felhang nélkül és a kárpátaljai magyarság kizárásával történt meg a felavatás.

Bővebben...
   

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás


Megjelent a Magyar Fórumban- XX. évf. 32. szám, 2008. augusztus 07.

Teljesen mindegy, ki a honvédelmi miniszter ebben a kormányban, ugyanis a kisebbségben kormányzó társulatban mindegyik miniszter sikerember. Minden jó, amit csinálnak, minden szép, amit megígérnek, minden bejön, amit megjósolnak. Szekeres Imre inkább sorsüldözöttnek tűnik fel közöttük. Bankelnök, pártelnök, pénzkezelő szeretett volna lenni, és most a Mókus őrsnél alig jelentősebb honvédséget kell irányítania, rátermettséget és hozzáértést eljátszva. Nehéz dolog ez.

Bővebben...
 

Pamflet

E-mail Nyomtatás

Ellenállhatatlan kényszert érzek a műfaj iránt. A jó pamflet drámai, sűrű, metsz, öli a butaságot és a rosssz hatalmat. És felderít. Ennek a kis pamfletemnek három, a Népszabadság elmúlt napi számaiban és a NOL-on megjelent írás az alapja. Jehezkel Lefkovics úrral Shiri Zuzsa, a lap izraeli tudósítója készített interjút, s formált róla egy úgynevezett békebeli portrét, amely azért békebeli, mert csöpög az édeskedéstől, Léderer Pál úr maga ragadott tollat, írt pamfletalapanyagot, míg végül egy bizonyos Czene Gábor elvtárs, a lap álláspont rovatának állandó munkatársa - származása előttem bizonytalan, hovatartozás fix - Nácivadászat címen fejtette ki mérges álláspontját. Ezek a cikkek pamfletalapanyagok a pamflet kínálati piacán. Ez most nagy piac. Történik ma, a zavaros Magyarországon, az úrnak 2008. évében, Lefkovicsék számítása szerint az 5768-ban.
Bővebben...
 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás


Megjelent a Magyar Fórumban -XX. évf. 30. szám, 2008. július 24.
Az életben semmilyen eltervezett folyamat nem halad pontosan a tervek szerint, hátmég egy ország megszerzésének, meghódításának évtizedekre tervezett és szükségképpen meg-megtorpanó, majd felgyorsuló folyamata. A véletlen, a szerencse és a minden mélyén mindig megbúvó, soha fel nem tárható végső ok a történelem minden vállalkozását bizonytalanná teszi. Magyarország zsidók általi megszállása most, a megszállást intézők meglepetésére, válságos helyzetbe, váratlan nehézségek elé került.

Bővebben...
 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás


Megjelent a Magyar Fórumban-  XX. évf. 29. szám 2008. július 17

Amikor azt mondjuk, hogy elmaradt a rendszerváltás, meg amikor azt, hogy csak "gengszterváltás" történt, akkor kifejezünk valami lényegeset az igazságból és a valóságos történetből, de nem fogjuk meg a teljes igazságot. Mindkét állításban van valami önmentő áthárítás. Az elsőből hiányzik az alapjaiban megváltozott dolgok, intézmények, jelenségek, körülmények elismerése, a második pedig éppen az elsőnek mond ellent, amikor azt állítja, hogy új gengszterek léptek hatalomra, holott az első éppen azt állítja, hogy a régiek maradtak a helyükön. Mindkettőnek az a közös hibája, hogy valamit elkendőz. Az első azt takarja el, hogy a magyarság mindegyik része, rétege, ha más és más arányban is, de felelős azért, hogy rosszabb életkörülmények  közé kerültünk, és főként, hogy rosszabbak a jövőt illető kilátásaink.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség