Hírek



Meghalt Jörg Haider

E-mail Nyomtatás PDF


A Magyar Igazság és Élet Pártja őszinte részvétét fejezi ki az elhunyt Jörg Haider szeretteinek, családjának és pártjának!

MIÉP Elnöksége
Csurka István elnök

Szombat hajnali autóbalesetben életét vesztette a Szövetség Ausztria Jövőjéért (BZÖ) osztrák jobboldali párt vezetője, Jörg Haider - közölte az APA osztrák hírügynökség.

Módosítás: ( 2008. október 12. vasárnap, 09:29 ) Bővebben...
 

Mi a hazát szolgáljuk és nem egy szűk csoportot

E-mail Nyomtatás PDF


Feltűnő, hogy mostanában a Népszabadság sűrűn és sokat foglalkozik a Magyar Gárda múltjával és jelenével. Dósa István főkapitányt kerestük meg. Jó napot kívánok.
- Adjon az Isten.
- Ön hány éves és mikor került a gárda állományába?
- 46 éves vagyok. Az első 56 gárdistával avattak, fönn a Várban, több mint egy évvel ezelőtt.
- Akkor Für Lajos adta át az oklevelet önöknek. Most mi a helyzet?

Bővebben...
 

Hol zsarnokság van...

E-mail Nyomtatás PDF

A Fórum vendége dr. Futó Barnabás, az UD Zrt. jogi képviselője, tehát nem a védője, mert ahogy Tóth Károly szocialista képviselő, a nemzetbiztonsági bizottság tagja mondta, nem látni bűnügyre utaló jelet.
Bővebben...
 

Több tízmilliárdos hitel felvételére készül a BKV?

E-mail Nyomtatás PDF

Még az idén, de legkésőbb jövő év elején több tízmilliárdos hitelt venne fel a BKV - értesült az egyik kormányközeli napilap. A bankok azonban vonakodnak újabb hitelt nyújtani a közlekedési vállalatnak, hiszen a cég így is 82 milliárdos adósságot görget maga előtt.
Módosítás: ( 2008. október 06. hétfő, 11:43 ) Bővebben...
 

Szabad szombat

E-mail Nyomtatás PDF


2008. szeptember 20-án három, egyaránt a kormány és különféle szervei által rendezett és ugyanezen szervek által vérbe fojtott tüntetés zajlott le Budapesten. A Gyurcsány Ferenc által felújított Demokratikus Charta tüntetése a Clark Ádám téren kezdôdött és onnan vonult át a Lánchídon a Kossuth térre, ahol egyesült az Olimpiai parkban elkezdett roma tüntetéssel, amelyet Kolompár Orbán vezetett, a Magyar Gárda és a 64 vármegye, a Toroczkai-Budaházi kettôs által szervezett ellentüntetés pedig a Hôsök terén gyűlt össze egy jóízű „mocskos zsidózásra.”

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség