Hírek



Négy-öt magyar összehajol

E-mail Nyomtatás PDF

Utópia a kommunisták nélküli világról
Az elmúlt század, de különösen az elmúlt hatvan év történelmét alapvetően a kommunisták írták Magyarországon. Ez önmagában véve is tragédia, pontosabban szólva: ez a magyar tragédia alapvető oka. A kommunisták - akárcsak a Bourbonok - nem tanulnak és nem felejtenek, azaz mindennemű valódi változásra képtelen doktrínerek. Nyugodtan elmondható róluk, hogy aki egy kommunistát ismert, az mindet ismerte. Kun Béla vagy Szamuelly Tibor működésének ismerete önmagában rejti Gerő Ernő, Kádár elvtárs, Horn Gyula, vagy az Apró-család, benne Gyurcsány Ferenc tökéletes, kimerítő ismeretét is.
Bővebben...
 

Demszky politikai blöffjei

E-mail Nyomtatás PDF

Tarlós Istvánt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetőjét kérdeztük Már az ügyészség is nyomoz a fővárosi útfelújítások ügyében. A budapesti önkormányzatnak a 2006-os felújításokat követően hétszázmillió forint kamatokkal terhelt állami támogatást kellett viszszafizetnie. Azóta több vizsgálat is megállapította, hogy az elszámolás nem valós értékek alapján történt, és tucatnyi esetben nem teljesült a műszaki tartalom. A botrány azt követően tört ki, hogy a több mint 4,4 milliárd forintos pályázattal 126 útszakaszra elnyert támogatás elszámolásakor a Közép-magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács ellenőrző és monitoring bizottsága 580 millió forint felhasználását találta szabálytalannak. A felújítási elszámolások egy részét személyesen Demszky Gábor ellenjegyezte. Frakcióvezető úr, mit szól ehhez a hírhez?
Módosítás: ( 2008. szeptember 21. vasárnap, 08:42 ) Bővebben...
 

Gyűlést tartott a MIÉP a Vértanúk terén

E-mail Nyomtatás PDF

Évadnyitó tüntetést rendezett a MIÉP a vértanuk terén. Tekintse meg a HVG felvételét.
 

Az unió nem népszerű

E-mail Nyomtatás PDF


- 7- 8 ezer milliárd forint EU-s pénz  jön be állítólag  Magyarországra és az elmúlt 2-3 esztendőben mindössze 30 milliárd forintot használhattak fel a magyarok,  ugyanakkor a pályázati intézmény üzemeltetéséhez már elköltöttek 5 milliárdot. Hol a pénz? Bod Péter Ákost, az MNB volt elnökét, volt minisztert, most egyetemi tanárt, de a titkok tudóját köszöntöm.

Bővebben...
 

Az 1 %-os SZDSZ uralkodik a társadalmon

E-mail Nyomtatás PDF

Komáromi István pécsi MSZP-s, aki aláírásgyűjtésbe kezdett a párton belül Gyurcsány Ferenc leváltásáért. A szocialista párt alapító tagja, és a párton belül egy alapszervezet titkáraként dolgozik. Ez a pozíció a párthierarchián belül egyáltalán nem mondható magasnak, arra azonban elegendő, hogy gondokat okozzon az MSZP bebetonozott vezetőségének.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség