Hírek



Meghívó

E-mail Nyomtatás PDF


A LÁMPÁS PROGRAM-ra, SZEGEDRE
CSURKA ENDRE
2008. október 2-án, csütörtökön 18 órakor
Aktuális gazdaságpolitika címmel tart előadást.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk az Alsóvárosi Kultúrotthonba
(6725 Szeged, Rákóczi u. 1.)
Házigazda: Hajdú András, a MIÉP szegedi elnöke.

 

Módosítás: ( 2008. október 01. szerda, 05:56 )
 

Baranta

E-mail Nyomtatás PDF

Augusztus 8-9-10-én Kunszentmiklós mellett, Bösztörpusztán rendezték meg a II. Magyar-Madzsar találkozót. Vendégem ennek a találkozónak a főszervezője és vezetője, Vukics Ferenc őrnagy, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem tanára. Tárgyai: harcászat, lövészeti felkészítés, túlélés, speciális felkészítés, hegyi kiképzés, katonai humánökológia, robbantás speciális felkészítése. Civilben a Baranta Hagyományos Magyar Harcművészet gyalogos szakágának elnöke.
Bővebben...
 

Hugo Chavez: a néppel tűzön-vízen át

E-mail Nyomtatás PDF

A venezuelai rendőrség augusztus 6-án, szerdán a fővárosban könnygázzal kergetett szét közel ezer tüntetőt. Nem nagy ügy, nálunk is gyakran előfordul ilyesmi - mondhatnánk. Venezuela azonban Amerika és a globális pénzoligarchia érdeklődésének homlokterében áll, mivel az ország elnöke, Hugo Chavez nem hajlandó fejet hajtani a Wall Street urai előtt.
Bővebben...
 

István nyitott sírja mellett

E-mail Nyomtatás PDF

Boldog a nép, amelynek ezeréves nemzeti ünnepe van, hiszen ez egyben ezeréves múltat, ezeréves tapasztalatot, ezer év együtt átélt és felhalmozott történelmi bölcsességét is jelent, amely olyan vulkánkitörésekben testesült meg, mint Balassi, Zrínyi, Katona, Madách, Petőfi, Ady, Szabó Dezső vagy Móricz. Mit nem adnának a körülöttünk ricsajgó kis operett  nemzetek a maguk egy-két évtizedes állami múltjukkal (Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Ukrajna), vagy az alig másfél száz éves európai középhatalmak (Németország, Olaszország, Norvégia), ha megtehetnék, hogy egy, a Krisztus utáni 1038. esztendőhöz fűződő eseményre emlékezhessenek, mint folyamatos állami létük kiemelt dátumára.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség