Hírek



Félrebeszélnek, mint Bodóné

E-mail Nyomtatás PDF

A heti Magyar Fórum hétről hétre a következő felhívást teszi közzé: Alulírott magyar állampolgár követelem a tisztességtelen kormány azonnali lemondását és előre hozott választások kiírását. Ezt több millió honfitársammal együtt, akik a népszavazáson igennel válaszoltak, azért kívánom, mert látom és tudom, hogy ennek a kormánynak a fennmaradása mérhetetlen károkat okoz a magyar társadalomnak.
Raisz Miklóssal, a MIÉP budapesti szervezeteinek és a mérnöki kollégium vezetőjével beszélgetek.
Bővebben...
 

Az alkotmányozó nemzetgyűlésről

E-mail Nyomtatás PDF


A MIÉP készül az előre hozott országgyűlési választásokra. Dr. Fenyvessy Zoltánt, a MIÉP alelnökét, a jogi kollégium vezetőjét kérdezzük. Min dolgoznak önök?
- Azt hiszem, nagy meglepetést nem árulok el, hogy azon, ami a nevéből is következik. Azokat a jogi anomáliákat, amikkel minden állampolgár találkozhat, feltárja, elemzi, aztán megpróbál a lehetőségekhez képest megoldási javaslatokat tenni. Azért mondom, hogy a lehetőségekhez képest, mert tudni kell, hogy EU-tagságunk korlátozza a lehetőségeinket, hiszen aláírtuk azokat a megállapodásokat, amelyek alapján az EU-s jogszabályok, ha ütközésben vannak a magyar jogszabályokkal, elsőbbséget élveznek. Nem egészen az történik, amit akarunk, hanem amit mások megszabnak, és annak a keretein belül lehet mozognunk.

Bővebben...
 

Két napon át tartottak fogdán

E-mail Nyomtatás PDF

Az elmúlt évben 200 millió forinttal csökkentette a drogmegelőzésre fordítható állami támogatás összegét a kormány. A társadalom közös érdeke lenne, hogy minél kevesebb fiatal váljon a drog áldozatává. Az országnak olyan tisztességes kormányra lenne szüksége, amely kemény eszközökkel fellép a kábítószer-terjesztők és -elosztók ellen.
Bővebben...
 

Szent királyunk öröksége

E-mail Nyomtatás PDF

Szent István király ünnepe minden évben számvetésre késztet: múltunk tükrében nézzük a jelent és a jövendőt. Mit jelent ma magyarnak és kereszténynek lenni Európában és Magyarországon? Államalapító királyunk több mint ezer éve szinte megoldhatatlannak tűnő feladatra vállalkozott: megóvni a hazát a szomszédos birodalmak befolyásától, viszont átvenni minden szellemi és kulturális értéket a nálunk fejlettebb országoktól. Szent István szellemi örökségéről páter Varga Kapisztrán, ferences szerzetest kérdezem.
Bővebben...
 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás PDF

Megjelent a Magyar Fórumban: XX. évf. 34. szám 2008. augusztus 21.

Ha külön is adnék címet ezeknek az írásaimnak, ennek az volna most a címe: " az ősz kérdései". A 2008-as ősznek, több, előre nem látható kérdés mellett három fő problémája lesz. A költségvetés milyensége és elfogadása, vagy esetleges elvetése, az október 23-ával összefüggő és esetleg egy nagyobb népmozgalomban kirobbanó elégedetlenség, amelyet a megélhetési nehézségek váltanak ki, de az ellenzéki pártok és a nemzeti keresztény civil szervezetek és mozgalmak szerveznek meg nagy erővel és tudatosan, valamint Gyurcsány Ferenc leváltásának és felcserélésének szándéka és ennek kivitelezése az Országgyűlésben.
Módosítás: ( 2008. augusztus 31. vasárnap, 16:15 ) Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség