Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. május 2, csütörtök, Zsigmond napja van. Holnap Tímea és Irma napja lesz.

Hírek



„Újra megvédtük az egri kórházat”

E-mail Nyomtatás PDF

Újra sikerült megvédeni a Markhot Ferenc-kórházat - jelentették ki dolgozói az egri nagygyűlésen. A vagyonkezelési tenderen nyertes HospInvest ugyanis nem kap engedélyt a szeptember elsejei határidőig az intézmény működtetésére.
Bővebben...
 

Nemzeti Egészségügyi Kerekasztal: hamis Székely programja

E-mail Nyomtatás PDF

Félrevezető, hamis anyagnak tartja a Nemzeti Egészségügyi Kerekasztal az egészségügyi miniszter kétéves, "Biztonság és partnerség" elnevezésű programját. Egyben arra szólítják fel a kormányt, hogy tárgyalja újra a konvergenciaprogramot, hiszen az egészségügy további forráskivonást nem bír el.
Bővebben...
 

"Szájon váglak, te szemétláda!'

E-mail Nyomtatás PDF


Kormányellenes tüntetőkre támadt a Fidesz mohácsi polgármestere

Sokan meglepődtek, amikor kiderült, hogy egy önmagát jobboldaliként feltüntető ügyvéd, Helmeczy László is megtalálható a Hír Tv két riporterének lejáratását célzó akció szervezői között. Ám a legmegdöbbentőbb tény az, hogy a Fidesz-szimpatizánsként számontartott  televízió hiteltelenítése érdekében szervezkedő Helmeczy korábban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyűlés fideszes elnöke volt, és már akkor is szoros, baráti kapcsolatokat ápolt a szervezett bűnözéssel ezer szálon összefonódott szabolcsi szocialistákkal.

Bővebben...
 

Az egészségügyi reform valódi arca

E-mail Nyomtatás PDF

Újsághír: Az életveszélyes állapotban lévő beteget nem tudták ellátni, mert az egyetlen megyei orvos, aki a speciális műtéthez ért, éppen szabadságon volt. Ezért a beteget száz kilométerre utaztatták el a lakóhelyéről életveszélyes állapotában.
A teljesítményvolumen-korlát
- Hát ez a híres egészségügyi reform, kérdezzük a Kincsem Rádióban dr. Kovács Lászlót, a MIÉP elnökhelyettesét, aki civilben neves bőrgyógyász, Hódmezővásárhelyen orvosigazgató.
Módosítás: ( 2008. augusztus 26. kedd, 06:44 ) Bővebben...
 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás PDF


Megjelent a Magyar Fórumban- XX. évf. 33. szám

2008. július 21-én felavatták a Vereckei-hágón a magyar honfoglalás emlékművét. Mind az emlékmű, mind a hágó, mind pedig a Kárpátoknak ez a része ma ukrán terület, ruszin és magyar lakossággal. Az avatáson a kezdeményező szervezet, a KMKSZ nem vett részt. Tizenkét évvel ezelőtt indították meg a gyűjtést, azóta küzdenek az emlékmű felállításáért, de most végül az ukrán zsoldban álló, Gajdos István vezette Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetség, az RMDSZ megfelelője rendezte meg az avatási ünnepséget. Az a szervezet, amely ellenezte és évekig csak keresztbe tett az emlékmű ügyének. Természetesen minden magyar nacionalista felhang nélkül és a kárpátaljai magyarság kizárásával történt meg a felavatás.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség