Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 27, szombat, Zita napja van. Holnap Valéria napja lesz.

Hírek



Gyurcsány hiteltelen

E-mail Nyomtatás PDF

"Nehogy már a malter vágja falhoz a kőművest"


Halálos fenyegetést kapott Komáromi István pécsi MSZP-s, aki aláírásgyűjtésbe kezdett a párton belül Gyurcsány Ferenc leváltásáért. Komáromi István a szocialista párt alapító tagja, és a párton belül egy alapszervezet titkáraként dolgozik. Ez a pozíció a párthierarchián belül egyáltalán nem mondható magasnak, arra azonban elegendő lehet, hogy megrendítse az MSZP bebetonozott vezetőségét.
Módosítás: ( 2008. június 16. hétfő, 05:42 ) Bővebben...
 

A liberális oktatáspolitika csődje

E-mail Nyomtatás PDF

A pedagógusok bérének rendezését, illetve a szakma presztízsének visszaállítását várják a tanárok a kormánytól, erről Kerpen Gábor, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke beszélt lapunknak.
Elnök úr, önök szerint a kormány morálisan leértékeli a pedagógusszakmát. Mire alapozzák ezt a kijelentésüket?
- Nemcsak leértékeli, hanem szakmailag meg is kérdőjelezi. Ezt két dolog miatt gondoljuk.
Bővebben...
 

Monok, Ivád, Szerencs

E-mail Nyomtatás PDF

Több fenyegető telefont is kapott a monoki polgármester azután, hogy a település képviselő-testülete megszavazta: csak az kaphat szociális segélyt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei községben, aki hajlandó havonta legalább 10 nap közmunkát vállalni. A telefonhívások közül kettő volt olyan, amelyben veréssel vagy gyilkossággal fenyegették meg Szepessy Zsolt polgármestert.
Bővebben...
 

BÍRÓSÁGI HÍR

E-mail Nyomtatás PDF


A Gerhát-csoport beperelte a MIÉP-et. Szerintük a 2006-os évi országgyűlési választásokon elért eredmény alapján járó jelentős mértékű állami támogatás (?) felhasználása a „törvénytelenül” megválasztott elnökség révén nem biztosítható, hogy alapszabályszerű lesz. Ezért kéri a bíróságot a Gerhát-csoport, hogy különösen az elnököt és az elnökséget megválasztó határozatot semmisítse meg. A bíróság Zsinka László és pertársai fel- peresnek MIÉP alperes ellen határozatok megtámadása iránt indított perében meghozta az alábbi végzést. A bíróság a felperesek keresettel támadott határozatok felfüggesztése iránti kérelmét
ELUTASÍTJA.

A MIÉP Országos Becsületbíróságának határozata

Bővebben...
 

Zivataros dedikálás

E-mail Nyomtatás PDF


Mielőtt megérkezett volna a legtöbb érdeklődő által várt vendég, Csurka István, akinek két kötete is megjelent a könyvhét alkalmából, hirtelen rosszra fordult az addig kellemes időjárás. Sötét viharfelhők érkeztek nyugat felől, majd egyik pillanatról a másikra felhőszakadás zúdult a Vörösmarty térre.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség