Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2019. szeptember 20, péntek, Friderika napja van. Holnap Máté és Mirella napja lesz.

HírekCsurka István: A proletárpárt mindig a rombolásra szerveződik meg

E-mail Nyomtatás PDF


Ma a Jobbikban mély, vak, sűrű Fidesz-ellenesség és Fidesz-gyűlölet dívik

Tiszta választás esetén semmi esélye sincs a nemzeti-polgári oldal, a Fidesz győzelmét megakadályozni. Ezért folyamodnak a piszkos trükkök eszközéhez, a csalásokhoz és a más pártok mögé bújás bevált bolsevista módszeréhez. A bolsevista felsőbb utasításra gátlás nélkül beépül, bázist épít ki, rákos burjánzást indít el és átveszi a hatalmat az eredetileg egészen más céllal és eszmékkel indult szervezetben.

Végszükségben felfedezik magukban a hazafit, a baloldalit, a nyugdíjasok istápolóját, a keresztényt és a magyart. Mindent, amit eddig üldöztek, most nagyon vállalnak. Néhány perc és kihirdetik, ők számolták fel a BKV-bűnözést. Méghozzá hősiesen és kommunistához méltóan: a saját kebelükben. Szinte minden bilincsvárományos MSZP vagy SZDSZ-tag. De ők mégis tiszták.

Módosítás: ( 2017. október 03. kedd, 11:09 ) Bővebben...
 

Kárpátaljával nem szolidáris a világ

E-mail Nyomtatás PDF

A szabadság és a demokrácia hazájában üdvözölték az ukrán oktatási törvény elfogadását, a Magyarország és Lengyelország esetében folyton jogállamért kiáltó Brüsszelben pedig nagyokat hallgatnak. Most, amikor Petro Porosenko ukrán elnök aláírta az új oktatási törvényt, amelyet szeptember 5-én fogadott el a kijevi parlament, és amely a kisebbségi nyelveken történő oktatást szünteti meg felső tagozattól.

Bővebben...
 

Soros tüsszent

E-mail Nyomtatás PDF

Panaszkodnak Simicska Hír TV-jében George Soros nemzetközi spekuláns nevében a nézőknek, hogy mivel nincs is Soros-terv, igazságtalan a Soros elleni lejárató kampány, s mindjárt elő is veszik az amerikai Foreign Policy magazinban 2016-ban közzé tett újabb Soros tervet migráns témában.

Cáfolatként!

Mi meg dörzsöljük a szemünket, hegyezzük a fülünket: jól látjuk, jól halljuk? Hát ez aztán nem cáfolat, éppen ellenkezőleg. A médium csak megerősíti a milliárdos Market Watchban 2015-ben George Soros Here’s my plan to solve the asylum chaos. (Sept 29, 2015 11:14 a.m.) címen és dátummal közzétett tervét, melyben az áll, hogy igenis szükség van a migránsokra mégpedig demográfiai okokból a kimerülő európai munkaerőpiacon.

Jaj, ne ijedjünk meg, nem a helyszínbe kötünk bele, hogy a milliárdos spekuláns a Hír TV-be mennyiért szállásolta be magát és liberálbolsi liblingjeit, s nem is a PR anyagok megjelenéseiért bezsebelt pénzekről kiállított számlák meglétét firtatjuk.

Bővebben...
 

MEGJELENT A HAVI MAGYAR FÓRUM SZEPTEMBERI SZÁMA!

E-mail Nyomtatás PDF

„Nemcsak a Hargita tért vissza, hanem maga Ábel is visszatért. Azután eszébe jutott neki, hogy számadást csináljon: vajon minden terület visszatért-e a magyar hazához, olyan területek, amelyen ő járt? Akkor eszébe jutott, hogy Amerika se tért vissza, de Dél-Erdély különösen nem tért vissza. Akkor azt gondolta, hogy Amerikát nem bánjuk még, de Dél-Erdélyt, azt semmi esetre, soha nem fogjuk hagyni. Tovább gondolkozott, s az jutott eszébe, hogy Surgyélánt fel fogja keresni, akivel együtt szenvedett a Hargitán, és meg fogja neki mondani, hogy most már ide, Észak-Erdélybe a magyarok bejöttek, s őt fel akarják kérni arra, hogy most, hogy a muszkák megborotválták, s nagyon jó színben van, menjen el Dél-Erdélybe, és mondja meg ottan a románoknak, hogy térjenek vissza a magyar impérium alá, mert ott nem lesz nekik rossz dolguk: hiszen az igazságot is meg lehet szokni.”

(Tamási Áron a Hargita visszatérésérül)

Módosítás: ( 2017. szeptember 22. péntek, 17:30 ) Bővebben...
 

Märle Tamás : Kárpátalja nem veszhet el!

E-mail Nyomtatás PDF

Nagyon nehéz a lelkem, nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel. Azt gondoltam nem tudnak semmi olyat kitalálni, ami miatt elhagynám Kárpátalját, de ezzel meglőttek – válaszolta kárpátaljai barátom, mikor a szégyenletes kijevi döntés után megkerestem.

Alighogy leadtam a múlt heti lapzárta előtt cikkemet – amelyben beszámoltam Önöknek a háromezer új kárpátaljai magánvállalkozásról, és a szép számmal növekedő magyar osztálylétszámokról a Felső-Tisza mentén –, a kijevi parlament törvénybe foglalta nyílt asszimilációs törekvését. Amennyiben Petro Porosenko ukrán elnök jóváhagyja az új oktatási törvényt, úgy innentől kezdve megszűnik az anyanyelvi oktatás közép- és felsőfokon Ukrajnában minden nemzetiség számára. Márpedig biztosan alá akarja írni, hiszen azonnal üdvözölte, hogy a Legfelsőbb Tanács második olvasatban is elfogadta azt.

Minden túlzás nélkül azóta az életünk minden egyes órájában előjön ez a téma – folytatja barátom, aki négy gyermek édesapja. Sokakkal beszélgettem erről az utóbbi napokban, zömében 30-40 körüli házaspárokkal. Mindenki azt mondja, hogy ez a vége. Kárpátalja elesik. Azok, akik eddig csak egy kicsit is vacilláltak, hogy maradjanak-e vagy menjenek, azoknál most a mérleg a menjenek felé billent. Egy biztos, hogy ha nem engedik a gyermekemet magyarul taníttatni, akkor mi is megyünk. Egyszerűen nem marad más kiút, ezrek hagyhatják el Kárpátalját.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség