Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 27, szombat, Zita napja van. Holnap Valéria napja lesz.

Hírek



CSURKA ISTVÁN FELSZÓLALÁSA

E-mail Nyomtatás PDF

LAKITELEK-1987

Nem hiszem, hogy akármelyikőnk is pontosan meg tudná határozni, miért gyűltünk most itt össze. Összeverődésünkben sok a kimondhatatlan, a szorongásos lelki indíték, még beszélni is alig tudunk róla. Mintha valami nagy veszély fenyegetne bennünket személy szerint is, és együttesen is mint magyarokat, és ennek a nagy vésznek az előrevetülő árnyéka rántana össze valami akolmelegbe. Mi ez a nagy veszély? Sejtelmünk sokkal tragikusabb végzésekről értesít bennünket, mint ami ma gazdasági és intézményi válság képében a mindennapiság szintjén jelen van az újságjainkban és a büfébeszélgetéseinkben. Az, amit a zsigereinkben érzünk, nem gazdasági, vagy nemcsak gazdasági és nemcsak politikai, hanem sokkal több annál: egy nagy, mindent felégető nemzeti katasztrófát érzünk közeledni, amely még azokat a maradványokat is megsemmisíti, amelyekben most tengetjük vagy rejtegetjük nemzeti létünket.

Bővebben...
 

Soros –alamizsna, vagy a nemzet függetlensége

E-mail Nyomtatás PDF

„Ezt a tarkabarka csőcseléket ültetni a Fidesz helyére, ami a mai ellenzék, nem érdemes” – állapítja meg Radnóti András, a Momentum alapembere. Azt talán nem volna olcsó publicisztikai fogás megkérdezni, hogy vajon mit szól ehhez mondjuk a Heller–Haraszti–Konrád trojka, vagy Simicska Lajos párttulajdonos és Kálmán Olga, a Jobbik rendkívüli és meghatalmazott érdekvédője. A Momentumot „az összefogás primitív logikai futamát fuvolázók” a tenyerükön hordozták. Azért tekintjük említésre méltónak Radnóti megállapítását, mert az ember eleddig abban a hitben élt, hogy az ellenzéki pártok és értelmiségi holdudvaruk nem választhatók el kategorikusan egymástól, valamiféle korreláció felfedezhető a kettő között. Ha valaki szabad akaratából az ellenzék eddig úton-útfélen hangoztatott kötelező egybekelését beteges agyszüleménynek minősíti és eltartja magától, annak oka lehet.

Bővebben...
 

SZREGYA ÚTMUTATÓJA A FORRADALOMHOZ

E-mail Nyomtatás PDF

Szregya, a CANVAS vezetője már megjelent Magyarországon! Ez a szervezet képzéseket tart világszerte a „demokratikus” változásokért küzdő aktivistáknak Ukrajnától Egyiptomig. Itt járt a Szregyáékhoz hasonló tevékenységet végző ICNC (International Center on Nonviolent Conflict), két képviselője is. A Párbeszéd pártalapítványa szervezte a látogatásokat.

Bővebben...
 

Misetics Bálint a babaarcú kiképző

E-mail Nyomtatás PDF

A kunbábonyi titkos kiképzőközpont előadója.

Tankönyvfélét is szerkesztett, olyat melyben a legfőbb tananyag arról szól:

1. Hogyan provokálhatók ki a rendőrségi beavatkozások?

2. Miként kell viselkedni intézményfoglalás alkalmával?

Miseticsék működésének célja a szándékoltan konfliktusos helyzet létrehozása.

Bővebben...
 

Magyarország a megerőszakolt német nőkkel szolidáris!

E-mail Nyomtatás PDF

Frau Merkel, Herr Schulz! A migránsokkal, menekültekkel önvére folyásáig szolidáris Nyugat megró minket, amiért mi, a V4-ek országai nem gyakorlunk velük hasonló, önvérfolyató szolidaritást. Szolidaritást mi is gyakorlunk, csak éppen más módon. Mi, a V4-ek országai s köztük élen járva Magyarország, amikor a menekültek és migránsok ellenőrizetlen beözönlése helyett az ellenőrzöttet választottuk, akkor az európai nemzetekkel, népekkel, állampolgárokkal vállalt szolidaritásunk mellett tettünk tanúbizonyságot.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség