Hírek

BÍRÓSÁGI HÍR

E-mail Nyomtatás


A Gerhát-csoport beperelte a MIÉP-et. Szerintük a 2006-os évi országgyűlési választásokon elért eredmény alapján járó jelentős mértékű állami támogatás (?) felhasználása a „törvénytelenül” megválasztott elnökség révén nem biztosítható, hogy alapszabályszerű lesz. Ezért kéri a bíróságot a Gerhát-csoport, hogy különösen az elnököt és az elnökséget megválasztó határozatot semmisítse meg. A bíróság Zsinka László és pertársai fel- peresnek MIÉP alperes ellen határozatok megtámadása iránt indított perében meghozta az alábbi végzést. A bíróság a felperesek keresettel támadott határozatok felfüggesztése iránti kérelmét
ELUTASÍTJA.

A MIÉP Országos Becsületbíróságának határozata

Bővebben...
 

Zivataros dedikálás

E-mail Nyomtatás


Mielőtt megérkezett volna a legtöbb érdeklődő által várt vendég, Csurka István, akinek két kötete is megjelent a könyvhét alkalmából, hirtelen rosszra fordult az addig kellemes időjárás. Sötét viharfelhők érkeztek nyugat felől, majd egyik pillanatról a másikra felhőszakadás zúdult a Vörösmarty térre.

Bővebben...
 

A többség változást akar

E-mail Nyomtatás

Szinte egyöntetű a magyar társadalomban a valódi rendszerváltozás iránti igény – mutatják a MIÉP által kezdeményezett, az előre hozott választásokat szorgalmazó aláírásgyűjtés tapasztalatai. A gyűjtők elsősorban a forgalmasabb közterületeken várják a kezdeményezés támogatóit, mindazokat, akik névvel, címmel, személyi számmal és aláírással kívánnak tiltakozni az állam irányítását átvevő gazdasági bűnözők uralma ellen. Amíg folyamatosan követik egymást az aláírók, az egyetértésüket kifejezők, ellenséges, rosszindulatú megjegyzések csupán elvétve hallhatók.  A III. kerületi MIÉP-szervezet aláírásgyűjtőit is többnyire egyetértő rokonszenvvel fogadták az óbudaiak, amikor május 23-án, pénteken, a kora délutáni órákban megjelentek a Pók utcai lakótelepen, néhány méterre a HÉV aquincumi megállójától.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség