Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2018. november 17, szombat, Hortenzia és Gergő napja van. Holnap Jenő napja lesz.

Hírek

Pénz hiányában leállhat az ország első és leghatékonyabb mentőrobogója

E-mail Nyomtatás

Pénz hiányában leállhat a június elején a fővárosban szolgálatba állított mentőrobogó. A Főnix Mentőszolgálat által sikeresen üzemeltetett robogó működési költségeit finanszírozó szponzor ugyanis visszalépett. A mentőrobogóval dolgozó három ápoló most nem kap fizetést, pedig a sikeres munka miatt azt tervezik, hogy jövőre a budai oldalon is munkába állítanának egy ilyen járművet.
Bővebben...
 

A pénztelenség térdre kényszerítette a magyar sportot

E-mail Nyomtatás

Schmitt Pál szerint az általa jósolt 18 éremből hat már elveszett, de a pekingi olimpia második félidejében még szép eredményeket érhet el a jelenleg 4 ezüsttel és 1 bronzzal álló magyar csapat. A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke úgy véli, hosszú távon az alulfinanszírozottság térdre kényszerítette a sportot.
Bővebben...
 

Előre hozott választásokat

E-mail Nyomtatás

Alulírott magyar állampolgár, követelem a tisztességtelen kormány azonnali lemondását és előre hozott választások kiírását. Ezt több millió honfitársammal együtt, akik a népszavazáson igennel válaszoltak, azért kívánom, mert látom és tudom, hogy ennek a kormánynak a fennmaradása mérhetetlen károkat okoz a magyar társadalomnak.

Töltse le az aláíróívet (pdf) és terjessze


Akik már áláírták 1.

Akik már aláírták 2.


 

Gyurcsányt támadja a MOB-sportigazgató

E-mail Nyomtatás


A miniszterelnök hiába szeretne aranyérmeket látni, ha az ő döntése nyomán szűnt meg a magyar sportirányítás, jelentette ki Kovács Tamás, a Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatója, a vívók korábbi szövetségi kapitánya. A magyar vívócsapat összesen egy bronzérmet szerzett, ilyen gyenge teljesítményt csak egyszer, még 1900-ban nyújtottunk a magyar vívók az újkori olimpiák történetében.

Bővebben...
 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás


Megjelent a Magyar Fórumban- XX. évf. 32. szám, 2008. augusztus 07.

Teljesen mindegy, ki a honvédelmi miniszter ebben a kormányban, ugyanis a kisebbségben kormányzó társulatban mindegyik miniszter sikerember. Minden jó, amit csinálnak, minden szép, amit megígérnek, minden bejön, amit megjósolnak. Szekeres Imre inkább sorsüldözöttnek tűnik fel közöttük. Bankelnök, pártelnök, pénzkezelő szeretett volna lenni, és most a Mókus őrsnél alig jelentősebb honvédséget kell irányítania, rátermettséget és hozzáértést eljátszva. Nehéz dolog ez.

Bővebben...
 

Az előre hozott választás immár gazdasági kényszer

E-mail Nyomtatás

Tállai Andrást, az Orbán-kormány pénzügyminisztériumi politikai államtitkárát kérdezzük. Mit jelent az, hogy sorozatban a negyedik legnagyobb hitelminősítő intézet jelentése alapján is leminősítették Magyarországot?
Bővebben...
 

Külföldit nem látni, a magyar vendég kevés

E-mail Nyomtatás

Üresedő strandok a Velencei-tónál
Fél évszázada a Velencei-tó még egy túlnyomó részben náddal borított vízfelület volt. Az elmocsarasodó mederben még a nyílt vízfoltok alját is vastag iszapréteg borította, a tó egész területén buján tenyészett a békalencse, a hínár, valamint a különféle moszatok és algák. Amikor a 60-as évek közepén egy gyermektábor lakójaként két hétig nyaraltam Gárdonyban, a strand csupán egy néhányszor tíz méteres szabad vízfelület volt a nádasok között, a már akkor is üdülőterületként számon tartott Velencei-tó pedig nyaralóhely helyett inkább ingoványra emlékeztetett.
Bővebben...
 

Újabb település ellen indult csődeljárás

E-mail Nyomtatás

Az  áprilisban távozott Benkő Ferenc polgármester ellen az önkormányzat sérelmére elkövetett csalás és sikkasztás miatt nyomoz a rendőrség. A gyanú szerint nem létező határozatok alapján juttatott 35 millió forintos kölcsönhöz két céget. Neszmélyben új polgármestert választottak, de az önkormányzat továbbra is fizetésképtelen. Sőt, már több 10 millió forintos közüzemi tartozást is felhalmozott.
Bővebben...
 

Lassan nem lesz Európa sem

E-mail Nyomtatás

Dr. Bíró Zoltán irodalomtörténész
- Már az első lakiteleki találkozó évfordulójára rendezett ünnepségen Fekete Gyula, Csurka István, és ön is azt állította, hogy roszszabb a helyzet Magyarországon, mint volt 20 évvel ezelőtt..
- Igen, ezt mindannyian tudjuk. Ez az általános vélemény. Rosszabb a helyzetünk, mert akkor 1987-ben volt remény. Erős akarattal megindultunk, a siker eleinte még �89-ben is biztosnak látszott, annak ellenére, hogy nemtelen támadások értek bennünket, és aztán �90-től megváltozott sok minden, egyre veszélyesebbé vált a helyzet.
Bővebben...
 

Rakétákat telepít Moszkva Dél-Oszétiába

E-mail Nyomtatás

SS-21-es típusú hadászati rakétákat telepítenek az oroszok Dél-Oszétiába - közölte a New York Times amerikai lap. A hordozók hatótávolsága akkora, hogy könnyedén elérhetik a grúz fővárost is.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség