Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2018. január 21, vasárnap, Ágnes napja van. Holnap Vince és Artúr napja lesz.

Hírek

Märle Tamás: Nagy siker, óriási felelősség

E-mail Nyomtatás

Éljünk a Kárpát-medence bármely pontján, magyar megmaradás csak összefogással képzelhető el. Hatványozottan igaz ez határon túl, örömteli, hogy a kárpátaljai politikum után az erdélyi is erre jutott. Az összefogás pedig meghozta gyümölcsét, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Magyar Polgári Párt közös listája a vártnál jobb, 6,3%-os eredménnyel lépte át a román parlament küszöbét. Az erdélyi magyarságnak ezáltal pontosan olyan mértékű lesz a képviselete, mint etnikai aránya Romániában, ami az elmúlt választásokhoz viszonyítva igenis sikerként könyvelhető el, ugyanis félő volt a rossz szereplés. Márpedig nincs is annál könnyebb, mint végleg lesöpörni az asztalról azt a kisebbséget, amelynek még tisztességes parlamenti képviselete sincsen.

Bővebben...
 

Csurka István: A JOBBIK EGY SZALMAZSÁK, AMIT A SAJTÓ TÖM MEG SZALMÁVAL, TÖREKKEL, SZÁRAZ GANÉVAL

E-mail Nyomtatás

Minden idők legpiszkosabb, gátlástalan, hazug, erőszakos és természetesen csalásokkal tarkított választása következik. Az idegen érdekeket maradéktalanul kiszolgáló garnitúra lelepleződött. A nyolc éve uralmon lévő MSZP–SZDSZ-kormányzás gyakorlatilag összeomlott. A liberálbolsi vezetők fele kihallgatásokra jár, gyanúsított vagy előzetesben várja sorsát és megpróbálja biztonságos helyre menekíteni összerablott vagyonát. Tiszta választás esetén semmi esélye sincs a nemzeti-polgári oldal, a Fidesz kétharmados győzelmét megakadályozni. Ezért folyamodik a piszkos trükkök eszközéhez, a csalásokhoz és a más pártok mögé bújás bevált bolsevista módszeréhez. A bolsevista felsőbb utasításra gátlás nélkül beépül, bázist épít ki, rákos burjánzást indít el és átveszi a hatalmat az eredetileg egészen más céllal és eszmékkel indult szervezetben. Végszükségben felfedezik magukban a hazafit, a baloldalit, a nyugdíjasok istápolóját, a keresztényt és a magyart. Mindent, amit eddig üldöztek, most nagyon vállalják. Néhány perc és kihirdetik, ők számolták fel a BKV-bűnözést.

Bővebben...
 

Csorja Gergely: Nehézségek az oktatásban

E-mail Nyomtatás

Az ún. Pisa-jelentés eredménye, hogy a magyar iskolások rosszabbul alkalmazzák tudásukat, rosszabb a szövegértésük, mint az európai átlagnak. A haldokló balliberális oldal kormányellenes propagandát akart csinálni a jelentésből. Ezt az évtizedek óta ismert tényt, hogy a magyar oktatási rendszer nem ad használható tudást, nehéz a 6 éve hatalmon lévő kormány nyakába varrni. De tény: nagy a baj. Több szakember véleményét összesítve pontokba szedtük a hanyatlás okait.

Bővebben...
 

MEGJELENT a MAGYAR FÓRUM XXVIII. évfolyamának 50. száma!

E-mail Nyomtatás

A tartalomból:

Vakmerő

Így jellemzik némely lapok Trumpot, mert nem félt megnevezni leendő külügyminiszterét, aki nem más, mint az amerikai Exxon elnök-vezérigazgatója, a hatvannégy éves texasi Rex Tillerson. A megválasztott amerikai elnök meggyőződése, hogy Tillerson segít megváltoztatni a téves külpolitikai elvek és lépések nyomán kialakult helyzetet, amely az utóbbi időkben gyengítette Amerika biztonságát és a világban elfoglalt helyét. A cég, amelyet évtizede vezet, az Exxon Mobil olaj- és gázcég, a Standard Oil leszármazottja, egyike a világ hat energiaóriásának, köztük is a legnagyobb.1999. november 30-án alakult az Exxon és a Mobil egyesülésével. A jövendő külügyminiszter nagy előnye, hogy sok nagy játékost ismer, és jól ismeri őket. Hatalmas üzleteket üt nyélbe Oroszországban, Rex igazi világklasszis – mondta a Fox Newsnak Trump.

A kép nagyításához kattintson IDE!

Bővebben...
 

Csorja Gergely: Érdektelen ellenzék

E-mail Nyomtatás

Az ellenzék megnyilvánulásai érdektelen pótcselekvések. A szocialisták, a DK ma már képtelen a figyelmet a legkisebb ideig lekötő cselekvésre, az LMP-ről azt sem tudhatjuk biztosan, hogy létezik-e, a Jobbik metamorfózisa végén pedig egy homoerotikus rémálom, egy bosszúvágyból pénzelt jobbközépszerű párttorzó látszik kigubózni. Kívülről úgy tűnik, az ellenzék politikusai belenyugodtak, hogy az elkövetkező évtizedben ők már nem kormányoznak, sőt bizonyos megkönnyebbüléssel dőlnek hátra, hogy szerencsére van, aki képes kormányozni.

Bővebben...
 

Csurka István: A Jobbik története kreatúra-történet

E-mail Nyomtatás

A magyar gazdaság a roppant adósságteher és adósságszolgálat, valamint a mohó tolvajlás és végkielégítésesdi következtében leállt, és jött a Magyarország által semmilyen irányba nem befolyásolható világválság. Ekkor arra az ismét zseniális felismerésre volt szükség, hogy nem szükséges, sőt ártalmas harsány kampánnyal minduntalan ütni-vágni a tolvaj és alkalmatlan kormányt, elég némileg elősegíteni a lelepleződéseket, és csendesen számolni a már előzetesbe került elvtársakat és elvtársnőket. Ha ebben a helyzetben túlságosan harsány lett volna a Fidesz, amit szinte követeltek is tőle az ellenségei – Jobbik –, akkor nem éri el ezt a mai eredményt. A világválság természetét és következményeit azonban fel kellett ismerni. Mert ez jelentette azt, hogy ütött az óra, hogy itt az idő. Nem lehetünk álszerények: az utolsó két évben e hasábokon szinte másról sem volt szó, mint arról, hogy a világliberalizmus, a piacgazdaság rabló formája megbukott. Nekünk cselekvésre kevés lehetőségünk volt, de gondolataink széthullámoztak.

Bővebben...
 

A csiszlik egy napja

E-mail Nyomtatás

Győrkös István: a szélsőjobboldali bulikon, a Jobbiknál is, este már mindenki tökrészegen fetreng a földön

Végre felfakadt a burok és kibújt belőle a Jobbik, hogy miért is megy le kizárólag kutyába a politikusa a parlamentben, miért nincs egyetlen érdemi hozzászólása. Csak a hörgés. Képzeljük el, hogy a hétvégi pia és pogózás után Vona Gábor fáradtan megébred, majd összekapja magát, felkeresi kedvenc konditermét, benéz a kozmetikushoz kiszedetni a szemöldökét, leheletnyi make-upot is kér az arcára, meg egy csöpp szájfényt, hajára zselét kenet. Azonmód megy Gyurcsányékhoz, hogy átvegye az aznapra rendelt azonnali kérdéseket és így kistafírozva besétál a parlamenti ülésterembe. A főlépcső mögötti toalettben még egyszer elpróbálja a sokat gyakorolt kézmozdulatokat, melyek a számonkérés elhagyhatatlan elemei. A janicsárképzőn hallotta, hogy közel sem mindegy milyen kézmozdulatok kísérik a felszólalását és annak is koreográfiája van, mikor meregessen egy nagyot, akkorát, hogy belevillogjon a kontaktlencséje is. Amikor végez az azonnali kérdések óráján és a feladatot jól teljesítette, ami szerződése szerint azt jelenti, hogy legalább ötször elmondta, az előírt „Orbán mondjon le” szópárt, valamint a „Rogán, mutyi, helikopter, Pháraon, Lázár lézer és korrupció”-t, akkor kapja a jutalomfalatokat. Este bemehet Kálmán Olgához az ATV-be és a simicskista Hír Tv-be. Azt imádja a legjobban, hogy ott is kisminkelik.

Bővebben...
 

Miért hazudik?

E-mail Nyomtatás

Még rajta van Sándor Mária fenekén a politikai tojáshéj, de máris hazudik, mint a vízfolyás. Nemrég sápítozott az ATV-ben és azt bizonygatta, hogy piszkos politikai céllal, adatszerzési szándékkal törtek be hozzá. A fekete ruhás nővérként elhíresült nővel kapcsolatban a Párbeszéd Magyarországért társelnöke, fejenagy Szabó Tímea letámadta Pintér Sándort, mondván, vallja be, hogy a nyomozás során felmerült-e, hogy valakik valójában információkat szerettek volna szerezni, amikor betörtek Sándor Máriához. Természetesen a kormányt, sőt egyenesen Orbán Viktort inszinuálták az ügy mögött. Az ápolónő 2015 eleje óta áll a magukat balliberálisnak nevezők szolgálatában. Azóta fizetik a magyar egészségügy tönkretevői, hogy járassa le azt a kormányt, amelyik éppen hogy próbál valamit adni az általuk szinte megjavíthatatlanul szétzilált egészségügy és a benne dolgozók számára. Sándor Máriát delegálták már mindenfelé, onnan lehetett tudni, kisebb gondja is nagyobb neki a magyar egészségügynél. Bántani nem akarom, de azt nem hallgathatom el, nagyon egyszerű szerkezetszegény feje. Annyi esze viszont van, hogy észrevegye, nála mennyivel hitványabbak milyen jól megélnek abból, hogy benn ülnek a parlamentben mint ellenzék, és ebbéli pozíciójukból eredően pofázhatnak jó pénzért össze-vissza, ahogy a csövön kifér.

Bővebben...
 

Szása, a szabadkőműves

E-mail Nyomtatás

Olyan zöld, mint a görögdinnye – mondják Kismartonban –, kívül zöld, belül vörös. Alexander van der Bellen, az új osztrák elnök ősei hollandok, németek és oroszok. Bankárok. A családja a második világháború alatt Németországban, majd Ausztriában élt, és a németek oroszok elől menekülő német származásúaknak ismerték el őket. Édesanyja észt. Mikor a szovjetek megszállták Észtországot, Németországban befogadták őket. A Német Birodalmon belül Bécsbe mentek, onnét viszont a szovjetek közeledte után tovább, az ország nyugati részébe, Innsbruck környékére. A holland és orosz ősök után a két háború között észt állampolgárságot is kapott a család, Van der Bellen ma is jogot formálhatna az ottani állampolgárságra. Az új elnök Bécsben született 1944-ben, evangélikusnak keresztelték, ám nem hisz Istenben.

Bővebben...
 

I am a big fan of Hungary

E-mail Nyomtatás

Magyarország nagy rajongója vagyok – mondta Donald Trump

36 évvel ezelőtt, amikor a szocializmus végelgyengülésében átalakult eredeti tőkefelhalmozássá, a széles tömegek azt gondolták, hogy az éppen megválasztott amerikai elnök majd mindig ezt fogja mondani. Majd érdekli, hogy ez a kis ország, mely elsőként lázadt fel a Szovjetunió és a Szovjetuniót kiszolgáló alja nép ellen, valami különleges helyet foglal el a szabadság hazáját vezető ember szívében. A széles tömegek – köztük én is – tévedtek. Az amerikai elnökök és a mögöttük álló hatalmas ország, mely országban több nagy hatalmi kör állandó egymásnak feszüléséből alakul ki az a meglehetősen kétes értékű politikai cselekvés, mely a világot egy évszázada jelentős mértékben alakítja, a legkisebb figyelemre sem méltatta hazánkat. Kizsákmányolható gyarmati területnek, birodalmi csatolmánynak, érdektelen kisállamnak tartották.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség