Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2018. május 24, csütörtök, Eszter és Eliza napja van. Holnap Orbán napja lesz.

Hírek

A saját élet és a nem saját

E-mail Nyomtatás

(Memento Korrobori!)
A témát nem én vetettem fel, hanem felháborodott balliberális hangok, amelyek eltúlzottnak tűnő csacsenolással utasították viszsza azon halk-halovány sajtóbeli felvetéseket, hogy a pénzügyi örvényben fuldokló Magyarországnak odadobott IMF-mentőöv ügyesen álcázott csapda: ha belekapaszkodunk, kihúznak ugyan a vízből, de a továbbiakban az ő feltételeik szerint kell élnünk, mint általában az adósrabszolgáknak.
Bővebben...
 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás

Megjelent a Magyar Fórumban- XX. évf. 47. szám

Folytatjuk Magyarország zsidó megszállásának megtárgyalását. Ezúttal itt most történeti összefüggésekre kívánunk rávilágítani, s ebből eljutni a szükséges és lehetséges védekezéshez. Magyarországon a zsidó, pontosabban a nemzetközi zsidó hegemónia kialakulása 1883-ban, a tiszaeszlári vérvádper felmentő ítéletével kezdődött. A zsidó sakterok felmentését a nyíregyházi törvényszék által Tisza Kálmán miniszterelnök erőszakolta ki - az ügyésszel védőbeszédet mondattak a főtárgyaláson -, Tiszának viszont a kormánya fennmaradásához és a súlyos helyzetben lévő gazdaság rendbe hozásához feltétlenül szüksége volt a Rothschild-bankház kölcsönére, az pedig a felmentéshez kötötte az átutalást. Ennek százhuszonöt éve. Azóta folyik a roppant arányú történelemhamisítás, a magyarság megvádolása a vérvád miatt, és az antiszemiták, vagy annak kikiáltott személyek, csoportok üldözése, kirekesztése.
Bővebben...
 

"A Magyar Nemzeti Bank nem a magyar gazdaság érdekeit szolgálja"

E-mail Nyomtatás

Dr. Róna Péter
közgazdász. 1956-ban emigrált. Előbb a Pennsylvania Egyetemen (1964), majd Oxfordban szerzett gazdaságtörténészi diplomát (1966). 1969-től egy washingtoni ügyvédi irodában dolgozott, majd a kereskedelmi minisztérium úgynevezett közvetlen külföldi befektetések osztályának jogtanácsosa lett. 1971-től a Schroders Bank munkatársa, 1986-tól 1990-ig a J. Henry Schroder Bank & Trust Co. elnök-vezérigazgatója. 1990 és 2004 között a magyarországi befektetésekkel foglalkozó Első Magyar Alapítvány elnök-vezérigazgatója.
A magyar gazdaság helyzetéről kérdeztük az ELTE címzetes professzorát.
Bővebben...
 

Erős, összevont zsidó támadás Magyarország ellen

E-mail Nyomtatás


A Magyar Fórum e heti száma túlnyomó részben ezzel a támadással foglalkozik. Kényszerűségből tesszük ezt, bárcsak volna más indíttatásunk is. Ez azonban most élet-halál kérdése. Az országhódító zsidók és nem zsidó zsoldosaik a nyakunkra tették a kést. A kitört világ- gazdasági válság, a teljes összeomlás közelisége felgyorsítja és erőszakossá teszi lépéseiket. A védekezésnek is hatékonyabbnak kell lennie. Nincs idő a köntörfalazásra, mindenről meg kell mondani micsoda. A zsidóság sorsát irányító központokban (New York – Tel-Aviv-tengely) úgy vélik, hogy az új telephely megszerzését meg kell gyorsítani. Régi olvasóink előtt nem ismeretlen, hogy az új telephely a trianoni Magyarország.  Erős, összevont zsidó támadás Magyarország ellen.

Először a kiváltó okot, a provokációt ismertetjük és az ellene való fellépésünket.

Bővebben...
 

Nyílt levél dr. Sólyom Lászlónak, a Magyar Köztársaság elnökének

E-mail Nyomtatás

Tisztelt Elnök úr!
Ezt a levelet az Ön kézhezvétele után nyílt levélként is közzétesszük. Mindenekelőtt azonban engedje meg, hogy helyeslésünket és nagyrabecsülésünket fejezzük ki azért a finom gesztusért, amellyel Lengyelország 1918-as kikiáltásának kilencvenedik évfordulóját választotta ki a lengyel néppel és az állam mai vezetőivel való megemlékezésre és együtt ünneplésre.
Bővebben...
 

Nyílt levél dr. Szili Katalinnak,az Országgyűlés elnökének

E-mail Nyomtatás


Tisztelt Elnök Asszony!
2008 novemberének második hetében, a feltehetően a magyar titkosszolgálatok közreműködésével és minden bizonnyal a kezdeményezésükre kitört roppant veszélyes szlovák–magyar viszály kellős közepén a két ország parlamenti bizottságai közös megbeszélést tartottak, amelyen dr. Eörsi Mátyás, az SZDSZ országgyűlési képviselője elfogadhatatlan magyarellenes kijelentést tett. Azt mondta, hogy az, aki ma Magyarországon Nagy-Magyarországról álmodik és ezt ábrázoló térképet ragaszt a kocsijára, vagy Árpád-sávos zászlókat lobogtat, vagyis a honfoglaló őseink és koronás címerünk színeit mutatja fel, az „vagy őrült, vagy gazember, vagy mindkettő”.

Bővebben...
 

Ferencvárosi kampánynyitó

E-mail Nyomtatás

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


November 16-án este 7 órakor a Ferencvárosi Művelődési Központban Csurka István, a MIÉP elnöke bemutatta a választópolgároknak Agárdi László színművészt, a párt országgyűlési képviselőjelöltjét.
A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Szűcs Gyula, a Demokratikus Roma Szervezet és a Belső-Józsefvárosi Polgárőrség elnöke is, akinek beszédéből idézünk: „Annyi szeretet kaptam Csurka Istvántól, hogy gondolkodásra késztetett: mi is a magyarországi helyzet?

Bővebben...
 

Munkanélküliség, tömbház-rehabilitáció

E-mail Nyomtatás

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


November 15-én, a délutáni órákban Agárdi László színművész, a MIÉP ferencvárosi képviselőjelöltje felkereste a Mester utca és a Balázs Béla utca lakóit.

 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás

Megjelent a Magyar Fórumban- XX. évf. 46. szám

A kényszervállalkozás fogalmát uralkodó rétege nyomására kellett megismernie a magyar társadalomnak az utóbbi évtizedekben. A kényszervállalkozó olyan magyar ember, aki elvesztette állását, vagy olyan egész magyar család, amelynek megszűnt a létalapja.  Kényszerből olyan új tevékenységbe kellett minden ereje megfeszítésével fognia, amely reménytelenül bár, de mégis a szűkített létezést valahogyan szavatolta. Több százezer hősies, reménytelen vagy szánalmas, elkeseredett túlélési kísérlet országa lettünk, miközben azok, akik ezeket a kényszervállalkozásokat ráerőltették a dolgozó emberekre, mesésen meggazdagodtak. 
Bővebben...
 

"Megszűnhet a rendvédelmiek kormány iránti lojalitása"

E-mail Nyomtatás

A november 29-ére tervezett megmozdulásról Kónya Pétert, az FRDÉSZ elnökét kérdeztük.
- Elnök úr, hogyan jutottak el odáig, hogy tiltakozó akcióval kell érvényt szerezniük követeléseiknek?
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség