Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2017. október 21, szombat, Orsolya napja van. Holnap Előd napja lesz.

Hírek

Mi a hazát szolgáljuk és nem egy szűk csoportot

E-mail Nyomtatás


Feltűnő, hogy mostanában a Népszabadság sűrűn és sokat foglalkozik a Magyar Gárda múltjával és jelenével. Dósa István főkapitányt kerestük meg. Jó napot kívánok.
- Adjon az Isten.
- Ön hány éves és mikor került a gárda állományába?
- 46 éves vagyok. Az első 56 gárdistával avattak, fönn a Várban, több mint egy évvel ezelőtt.
- Akkor Für Lajos adta át az oklevelet önöknek. Most mi a helyzet?

Bővebben...
 

Több tízmilliárdos hitel felvételére készül a BKV?

E-mail Nyomtatás

Még az idén, de legkésőbb jövő év elején több tízmilliárdos hitelt venne fel a BKV - értesült az egyik kormányközeli napilap. A bankok azonban vonakodnak újabb hitelt nyújtani a közlekedési vállalatnak, hiszen a cég így is 82 milliárdos adósságot görget maga előtt.
Bővebben...
 

Tiltakozom!

E-mail Nyomtatás

Magyar népemet gyülevész idegenszívűek, tudatosan, gyarmatosítók akaratából, a gyarmatosítókat előzékenyen kiszolgáló kormánnyal egyetértésben tarka állatfajtához hasonlítják.
A magyar nyelvben azonban egyetlen nép sem tarka.
Tarka a dús rét, amelyen a magyar tarka szarvasmarha fajta legel és kérődzik.
Eltűröm, ha a költő tragikus felsóhajtással „rút szibarita váz”-nak nevez el, ha a „hőkölés népének”, ha „eltévedt lovasnak”, országomat kétségbeesve „kompországnak”, de református magyarságom minden idegével, becsületükben sértett őseim sírjának minden virágával tiltakozom az ellen, hogy ferdült lelkűek, paraziták, jólétükben magukkal mit kezdeni nem tudó szájtépők, mindent tagadók, megszállók megbízottai embert tarkázzanak, népemet a „szentet” mocskolják.
Gyilkolt, gyalázkodott, mérgezett itt már Kun-Kohn Béla, Rákosi-Rosenfeld Mátyás, Gerő- Singer Ernő, Apró-Klein Antal és Aczél-Appel György. Uralmuk végetért, menekülniök  kellett.
Nem nyerték el méltó büntetésüket, és ez most felbátorítja utódaikat és követőiket, a mai megszállókat. Szellemük – amennyiben ezt annak lehet nevezni – itt van köztünk. Ismét gyalázkodnak.
Ez itt még Magyarország. A magyarság  kivérezve, sokszor kényszerből, máskor barátságos befogadással sok népet maga közé fogadott.
Ma így vagyunk együtt magyarok - lélekben nem tarkán, hanem a nemzeti kultúra sok színével, árnyalatával, dallamával és táncával pompázva - belső harmóniában, Isten adta egyöntetűségben.
Úgy látszik, nem ismerik a magyarságot, akik most tarkázzák. Azt hiszik, végtelennek mondott türelme valóban végtelen. Pedig nem az. Októberben ezt is illenék tudni annak, aki nem akar kiontott vért látni a kövezeten.
 
2008.október 02.                                         
Csurka István

Kedves olvasó, tiltakozásunkhoz várjuk csatlakozását, egyetértő nyilatkozatát jutassa el e-mail címünkre:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
 

Szabad szombat

E-mail Nyomtatás


2008. szeptember 20-án három, egyaránt a kormány és különféle szervei által rendezett és ugyanezen szervek által vérbe fojtott tüntetés zajlott le Budapesten. A Gyurcsány Ferenc által felújított Demokratikus Charta tüntetése a Clark Ádám téren kezdôdött és onnan vonult át a Lánchídon a Kossuth térre, ahol egyesült az Olimpiai parkban elkezdett roma tüntetéssel, amelyet Kolompár Orbán vezetett, a Magyar Gárda és a 64 vármegye, a Toroczkai-Budaházi kettôs által szervezett ellentüntetés pedig a Hôsök terén gyűlt össze egy jóízű „mocskos zsidózásra.”

Bővebben...
 

A MIÉP Elnökségének állásfoglalása

E-mail Nyomtatás


Az egyre jobban kiterjedő amerikai pénzügyi válság, a dollár immár több mint feltételezhető összedőlése, együtt a glóbuszt fenyegető felmelegedési katasztrófával és a háborús fenyegetőzésekkel olyan, eddig nem látott világgazdasági és világpolitikai válság kirobbanását vetíti elénk, amely kétségtelenné teszi, hogy ebben a helyzetben csak erős és törvényes felhatalmazással bíró kormányok képesek országuk lakosai számára a lehető legkisebb veszteségekkel lehetővé tenni a túlélést. Magyarországnak ezzel szemben soha nem volt a mostaninál vacakabb, felhatalmazottság nélkül kormányzó, minden hitelét elvesztett kormánya.

Bővebben...
 

„El kell süllyeszteni a neoliberalizmus hajóját”

E-mail Nyomtatás

„Nem elég társadalomban gondolkodni, nemzetben is kell, helyre kell állítani nemzeti szuverenitásunkat” – jelentette ki Pozsgay Imre a Magyar Szociális Fórum – Szociális Kerekasztal (MSZF–SZK) Rendszerkorrekciót a megélhetésért címmel tartott hétfői tanácskozásán.
Bővebben...
 

Szilvásy és bandája tűnjön el

E-mail Nyomtatás

- Szilvásy György és bandája. Ezt a kifejezést ön használta, kedves Demeter Ervin. Tűnődtem ezen a mondaton. Nem lenne pontosabb azt mondani, hogy Gyurcsány Ferenc és bandája? Egyébként a lehallgatási botrányról szeretnék önnel beszélni, mint tájékozott országgyűlési képviselővel, korábbi nemzetbiztonsági miniszterrel.
Bővebben...
 

Kifehérített gazdaság, pöttyös tízezresek

E-mail Nyomtatás

Titokzatos módon új tízezer forintosok kerültek forgalomba Magyarországon. Dr. Boros Imrénél, az MNB egykori,  1981-88-ig a deviza-
kereskedelmi osztálynak a vezetőjénél érdeklődünk, hogyan lehetséges ez?
- A helyzet az, hogy a bankjegycímletcserék  esetén  rendkívül körültekintő, szoros  szabályokat kell követni. Többek között sorszámokkal és vízjelekkel látják el a pénzjegyeket. Sokszor  volt baj  a magyar bankjegyek biztonságával, mindig is fedeztek fel  hamis bankjegyeket másutt is, de itt is szép számmal. A tízezresen újabb biztonsági szabályokat, vízjeleket meg egyéb biztonsági jelöléseket vezettek be. A mese úgy szól, hogy ezeket az újonnan nyomtatott és új jelekkel ellátott bankókat egy későbbi időpontban, jövő év elejétől akarták forgalomba bocsátani, és itt van az érdekes dolog, valahogy egy sofőr tehet arról, hogy véletlenül  forgalomba kerültek, hát én nem tudom, hogy hány tucat szabályt kellett ehhez megszegni, minden-esetre úgy látom, hogy felelősök nincsenek, mint ahogy sok egyéb esetben sem.
Bővebben...
 

Egy magányos harcos

E-mail Nyomtatás

Dr. Bencze Izabella jogász
- A magyar állam tulajdona, nemzeti vagyon. A Magyar Köztársaság alkotmánya, 10. § (1) bekezdése rendelkezik így.
Bővebben...
 

Mélyülő válság

E-mail Nyomtatás

Feltűnően gyanús, hogy a kormány nem veti fel a nyilvánosság előtt a forint erősödésének a kérdését, hanem kerülgeti azt, mint macska a forró kását. Reméljük, hogy a közelgő országgyűlési választásokat megelőző kampányban az ellenzéki pártok országos vitát fognak indítani erről a sorsdöntő problémáról, és a kormány nem tud többé kitérni a válaszadás elől. Külföldi tapasztalataim és a spekuláció tanulmányozása, ami mindig szívügyem volt, az első válasz felé húznak.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség