Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2018. május 24, csütörtök, Eszter és Eliza napja van. Holnap Orbán napja lesz.

Hírek

Országos tűzoltósztrájk fenyeget

E-mail Nyomtatás

A sztrájkba lépést fontolgatják a tűzoltók, miután  kiderült: a kormány nem tervezi pótlékuk rendezését. Hócza György, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének ügyvivője nyilatkozott a Magyar Fórumnak.
- Miért maradtak ki a költségvetésből a tűzoltók?
Bővebben...
 

Tizenötmillió magyar összetartozásának televíziója

E-mail Nyomtatás

Interjú Cselényi Lászlóval, a Duna Tv elnökével
- Elnök úr, gratulálok. Minek tulajdonítja sikerét?
- Köszönöm. A Duna Televíziónak fennállása óta talán soha nem volt ennél jobb a reputációja. Egy szeretett televízióvá vált, és ez nem csak az én állításom. A határon túl járva a vidéket, vagy megkérdezve a hazai értelmiségieket, egytől  egyig a szeretet hangján beszélnek a Duna Televízióról. A Duna Tv-t egy fontos családtagnak tekintik. Valószínűleg a közvélemény nyomása és a közönség Duna Tv felé áradó rokonszenve komolyan befolyásolta a döntéshozókat, ez esetben a kuratóriumot.
Bővebben...
 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás

Megjelent a Magyar Fórumban - 2008. október 9- 41.szám

Az amerikai kongresszus másodjára megszavazta azt a hétszázmilliárd dolláros segélycsomagot, amelyet az elnök kért a bankok megmentésére, s amelyet első olvasatban nem mert megszavazni. Közben az amerikai szenátus is jóváhagyta a végeredményben teljesen hiábavaló mentőakciót, megosztva ezzel a felelősséget. A válság körül álszent szembekötősdi folyik, a haláltánc egyik válfaja ez. Nem a bankok jutottak bajba, hanem maga a pénz, a papírdollár és az egész rendszer, de ezt egyelőre nem ismerik be.
Bővebben...
 

Meghalt Jörg Haider

E-mail Nyomtatás


A Magyar Igazság és Élet Pártja őszinte részvétét fejezi ki az elhunyt Jörg Haider szeretteinek, családjának és pártjának!

MIÉP Elnöksége
Csurka István elnök

Szombat hajnali autóbalesetben életét vesztette a Szövetség Ausztria Jövőjéért (BZÖ) osztrák jobboldali párt vezetője, Jörg Haider - közölte az APA osztrák hírügynökség.

Bővebben...
 

Hol zsarnokság van...

E-mail Nyomtatás

A Fórum vendége dr. Futó Barnabás, az UD Zrt. jogi képviselője, tehát nem a védője, mert ahogy Tóth Károly szocialista képviselő, a nemzetbiztonsági bizottság tagja mondta, nem látni bűnügyre utaló jelet.
Bővebben...
 

Mi a hazát szolgáljuk és nem egy szűk csoportot

E-mail Nyomtatás


Feltűnő, hogy mostanában a Népszabadság sűrűn és sokat foglalkozik a Magyar Gárda múltjával és jelenével. Dósa István főkapitányt kerestük meg. Jó napot kívánok.
- Adjon az Isten.
- Ön hány éves és mikor került a gárda állományába?
- 46 éves vagyok. Az első 56 gárdistával avattak, fönn a Várban, több mint egy évvel ezelőtt.
- Akkor Für Lajos adta át az oklevelet önöknek. Most mi a helyzet?

Bővebben...
 

Több tízmilliárdos hitel felvételére készül a BKV?

E-mail Nyomtatás

Még az idén, de legkésőbb jövő év elején több tízmilliárdos hitelt venne fel a BKV - értesült az egyik kormányközeli napilap. A bankok azonban vonakodnak újabb hitelt nyújtani a közlekedési vállalatnak, hiszen a cég így is 82 milliárdos adósságot görget maga előtt.
Bővebben...
 

Tiltakozom!

E-mail Nyomtatás

Magyar népemet gyülevész idegenszívűek, tudatosan, gyarmatosítók akaratából, a gyarmatosítókat előzékenyen kiszolgáló kormánnyal egyetértésben tarka állatfajtához hasonlítják.
A magyar nyelvben azonban egyetlen nép sem tarka.
Tarka a dús rét, amelyen a magyar tarka szarvasmarha fajta legel és kérődzik.
Eltűröm, ha a költő tragikus felsóhajtással „rút szibarita váz”-nak nevez el, ha a „hőkölés népének”, ha „eltévedt lovasnak”, országomat kétségbeesve „kompországnak”, de református magyarságom minden idegével, becsületükben sértett őseim sírjának minden virágával tiltakozom az ellen, hogy ferdült lelkűek, paraziták, jólétükben magukkal mit kezdeni nem tudó szájtépők, mindent tagadók, megszállók megbízottai embert tarkázzanak, népemet a „szentet” mocskolják.
Gyilkolt, gyalázkodott, mérgezett itt már Kun-Kohn Béla, Rákosi-Rosenfeld Mátyás, Gerő- Singer Ernő, Apró-Klein Antal és Aczél-Appel György. Uralmuk végetért, menekülniök  kellett.
Nem nyerték el méltó büntetésüket, és ez most felbátorítja utódaikat és követőiket, a mai megszállókat. Szellemük – amennyiben ezt annak lehet nevezni – itt van köztünk. Ismét gyalázkodnak.
Ez itt még Magyarország. A magyarság  kivérezve, sokszor kényszerből, máskor barátságos befogadással sok népet maga közé fogadott.
Ma így vagyunk együtt magyarok - lélekben nem tarkán, hanem a nemzeti kultúra sok színével, árnyalatával, dallamával és táncával pompázva - belső harmóniában, Isten adta egyöntetűségben.
Úgy látszik, nem ismerik a magyarságot, akik most tarkázzák. Azt hiszik, végtelennek mondott türelme valóban végtelen. Pedig nem az. Októberben ezt is illenék tudni annak, aki nem akar kiontott vért látni a kövezeten.
 
2008.október 02.                                         
Csurka István

Kedves olvasó, tiltakozásunkhoz várjuk csatlakozását, egyetértő nyilatkozatát jutassa el e-mail címünkre:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
 

Szabad szombat

E-mail Nyomtatás


2008. szeptember 20-án három, egyaránt a kormány és különféle szervei által rendezett és ugyanezen szervek által vérbe fojtott tüntetés zajlott le Budapesten. A Gyurcsány Ferenc által felújított Demokratikus Charta tüntetése a Clark Ádám téren kezdôdött és onnan vonult át a Lánchídon a Kossuth térre, ahol egyesült az Olimpiai parkban elkezdett roma tüntetéssel, amelyet Kolompár Orbán vezetett, a Magyar Gárda és a 64 vármegye, a Toroczkai-Budaházi kettôs által szervezett ellentüntetés pedig a Hôsök terén gyűlt össze egy jóízű „mocskos zsidózásra.”

Bővebben...
 

A MIÉP Elnökségének állásfoglalása

E-mail Nyomtatás


Az egyre jobban kiterjedő amerikai pénzügyi válság, a dollár immár több mint feltételezhető összedőlése, együtt a glóbuszt fenyegető felmelegedési katasztrófával és a háborús fenyegetőzésekkel olyan, eddig nem látott világgazdasági és világpolitikai válság kirobbanását vetíti elénk, amely kétségtelenné teszi, hogy ebben a helyzetben csak erős és törvényes felhatalmazással bíró kormányok képesek országuk lakosai számára a lehető legkisebb veszteségekkel lehetővé tenni a túlélést. Magyarországnak ezzel szemben soha nem volt a mostaninál vacakabb, felhatalmazottság nélkül kormányzó, minden hitelét elvesztett kormánya.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség