Hírek

Két napon át tartottak fogdán

E-mail Nyomtatás

Az elmúlt évben 200 millió forinttal csökkentette a drogmegelőzésre fordítható állami támogatás összegét a kormány. A társadalom közös érdeke lenne, hogy minél kevesebb fiatal váljon a drog áldozatává. Az országnak olyan tisztességes kormányra lenne szüksége, amely kemény eszközökkel fellép a kábítószer-terjesztők és -elosztók ellen.
Bővebben...
 

Félrebeszélnek, mint Bodóné

E-mail Nyomtatás

A heti Magyar Fórum hétről hétre a következő felhívást teszi közzé: Alulírott magyar állampolgár követelem a tisztességtelen kormány azonnali lemondását és előre hozott választások kiírását. Ezt több millió honfitársammal együtt, akik a népszavazáson igennel válaszoltak, azért kívánom, mert látom és tudom, hogy ennek a kormánynak a fennmaradása mérhetetlen károkat okoz a magyar társadalomnak.
Raisz Miklóssal, a MIÉP budapesti szervezeteinek és a mérnöki kollégium vezetőjével beszélgetek.
Bővebben...
 

Hugo Chavez: a néppel tűzön-vízen át

E-mail Nyomtatás

A venezuelai rendőrség augusztus 6-án, szerdán a fővárosban könnygázzal kergetett szét közel ezer tüntetőt. Nem nagy ügy, nálunk is gyakran előfordul ilyesmi - mondhatnánk. Venezuela azonban Amerika és a globális pénzoligarchia érdeklődésének homlokterében áll, mivel az ország elnöke, Hugo Chavez nem hajlandó fejet hajtani a Wall Street urai előtt.
Bővebben...
 

„Újra megvédtük az egri kórházat”

E-mail Nyomtatás

Újra sikerült megvédeni a Markhot Ferenc-kórházat - jelentették ki dolgozói az egri nagygyűlésen. A vagyonkezelési tenderen nyertes HospInvest ugyanis nem kap engedélyt a szeptember elsejei határidőig az intézmény működtetésére.
Bővebben...
 

Nemzeti Egészségügyi Kerekasztal: hamis Székely programja

E-mail Nyomtatás

Félrevezető, hamis anyagnak tartja a Nemzeti Egészségügyi Kerekasztal az egészségügyi miniszter kétéves, "Biztonság és partnerség" elnevezésű programját. Egyben arra szólítják fel a kormányt, hogy tárgyalja újra a konvergenciaprogramot, hiszen az egészségügy további forráskivonást nem bír el.
Bővebben...
 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás


Megjelent a Magyar Fórumban- XX. évf. 33. szám

2008. július 21-én felavatták a Vereckei-hágón a magyar honfoglalás emlékművét. Mind az emlékmű, mind a hágó, mind pedig a Kárpátoknak ez a része ma ukrán terület, ruszin és magyar lakossággal. Az avatáson a kezdeményező szervezet, a KMKSZ nem vett részt. Tizenkét évvel ezelőtt indították meg a gyűjtést, azóta küzdenek az emlékmű felállításáért, de most végül az ukrán zsoldban álló, Gajdos István vezette Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetség, az RMDSZ megfelelője rendezte meg az avatási ünnepséget. Az a szervezet, amely ellenezte és évekig csak keresztbe tett az emlékmű ügyének. Természetesen minden magyar nacionalista felhang nélkül és a kárpátaljai magyarság kizárásával történt meg a felavatás.

Bővebben...
 

A nemzetpolitika csődje

E-mail Nyomtatás

Minden idők legszerényebb olimpiai szereplését láthattuk. Nem a sportolók és nem az edzők a felelősök, hanem az évtizedek óta tartó iskola-, ifjúság- és nemzetellenes politika. Kilenc droghalál áll szemben az érmekkel, a szigetfesztivál és pusztító szelleme az iskolai sporttal, a családokat sújtó elvonások a testben és lélekben erős, edzett ifjúság felnevelésével. Ahol a haza nem nyújt megélhetést, nem tesz lehetővé tisztességes sikert, ott minden pang. Az olimpiai hősöket a család neveli fel. A neoliberális rendszert el kell távolítani – ezt üzeni a pekingi olimpia.
 

Az egészségügyi reform valódi arca

E-mail Nyomtatás

Újsághír: Az életveszélyes állapotban lévő beteget nem tudták ellátni, mert az egyetlen megyei orvos, aki a speciális műtéthez ért, éppen szabadságon volt. Ezért a beteget száz kilométerre utaztatták el a lakóhelyéről életveszélyes állapotában.
A teljesítményvolumen-korlát
- Hát ez a híres egészségügyi reform, kérdezzük a Kincsem Rádióban dr. Kovács Lászlót, a MIÉP elnökhelyettesét, aki civilben neves bőrgyógyász, Hódmezővásárhelyen orvosigazgató.
Bővebben...
 

"Szájon váglak, te szemétláda!'

E-mail Nyomtatás


Kormányellenes tüntetőkre támadt a Fidesz mohácsi polgármestere

Sokan meglepődtek, amikor kiderült, hogy egy önmagát jobboldaliként feltüntető ügyvéd, Helmeczy László is megtalálható a Hír Tv két riporterének lejáratását célzó akció szervezői között. Ám a legmegdöbbentőbb tény az, hogy a Fidesz-szimpatizánsként számontartott  televízió hiteltelenítése érdekében szervezkedő Helmeczy korábban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyűlés fideszes elnöke volt, és már akkor is szoros, baráti kapcsolatokat ápolt a szervezett bűnözéssel ezer szálon összefonódott szabolcsi szocialistákkal.

Bővebben...
 

A kisiskolák apostola

E-mail Nyomtatás

Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke a Kincsem Rádióban
- A magyarországi falvak, községek iskoláit védi, óvja,most, 2008-ban, amikor zűrzavar uralkodik minden területen.
- Egyrészt Klebelsberg mondata örök érvényű: az iskola akkor van jó helyen, ha a gyerek gyalog is el tud menni oda. Ezt kellene a törvénynek teljesítenie, ez lenne a kötelessége a magyar parlamentnek és minden önkormányzatnak, hogy megvédje az iskoláját, megtartsa, és tudomásul kell venni, hogy ha nem lakjuk be az országot, majd belakják mások, hiszen iskola, templom nélkül, a település előbb-utóbb szociális otthonná változik, és a végén pedig temető marad addig, míg ki nem szántják.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség