Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2018. január 21, vasárnap, Ágnes napja van. Holnap Vince és Artúr napja lesz.

Hírek

Meghívó

E-mail Nyomtatás


A LÁMPÁS PROGRAM-ra, SZEGEDRE
CSURKA ENDRE
2008. október 2-án, csütörtökön 18 órakor
Aktuális gazdaságpolitika címmel tart előadást.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk az Alsóvárosi Kultúrotthonba
(6725 Szeged, Rákóczi u. 1.)
Házigazda: Hajdú András, a MIÉP szegedi elnöke.

 

 

Demszky politikai blöffjei

E-mail Nyomtatás

Tarlós Istvánt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetőjét kérdeztük Már az ügyészség is nyomoz a fővárosi útfelújítások ügyében. A budapesti önkormányzatnak a 2006-os felújításokat követően hétszázmillió forint kamatokkal terhelt állami támogatást kellett viszszafizetnie. Azóta több vizsgálat is megállapította, hogy az elszámolás nem valós értékek alapján történt, és tucatnyi esetben nem teljesült a műszaki tartalom. A botrány azt követően tört ki, hogy a több mint 4,4 milliárd forintos pályázattal 126 útszakaszra elnyert támogatás elszámolásakor a Közép-magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács ellenőrző és monitoring bizottsága 580 millió forint felhasználását találta szabálytalannak. A felújítási elszámolások egy részét személyesen Demszky Gábor ellenjegyezte. Frakcióvezető úr, mit szól ehhez a hírhez?
Bővebben...
   

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás

Megjelent a Magyar Fórumban- XX évf. 37. szám

A hangulat nem valóságismeret. A hangulat fizikai, lelki, családi és közösségi állapotok következményeként alakul ki, sőt még az időjárás is befolyásolja. A magyarság ma nagyon rossz hangulatban van, és azt hiszi, ez megfelel a valóságismeretének, sőt valódi léthelyzetéből következik. Ugyanakkor tény, hogy a magyarság nem ismeri a saját valóságát. Ha pontosan beláthatná, hogy miben él és minek mi a következménye, valószínűleg még rosszabb, netán öngyilkos hangulatba kerülne. Vagy pedig fellázadna.
Bővebben...
 

Már ötletük sincs

E-mail Nyomtatás

Minden összeomlik. Közlekedés, pénzrendszer, építés, oktatás, egészségügy. Lopják a síneket, a szobrokat, a kormány az emberek zsebében turkál, fenyegetőzik és csapkod. A helyzet szégyenteljes a nemzetre nézve, csupán amiatt, mert ezt eltűri.
Bővebben...
 

Az 1 %-os SZDSZ uralkodik a társadalmon

E-mail Nyomtatás

Komáromi István pécsi MSZP-s, aki aláírásgyűjtésbe kezdett a párton belül Gyurcsány Ferenc leváltásáért. A szocialista párt alapító tagja, és a párton belül egy alapszervezet titkáraként dolgozik. Ez a pozíció a párthierarchián belül egyáltalán nem mondható magasnak, arra azonban elegendő, hogy gondokat okozzon az MSZP bebetonozott vezetőségének.
Bővebben...
 

Az unió nem népszerű

E-mail Nyomtatás


- 7- 8 ezer milliárd forint EU-s pénz  jön be állítólag  Magyarországra és az elmúlt 2-3 esztendőben mindössze 30 milliárd forintot használhattak fel a magyarok,  ugyanakkor a pályázati intézmény üzemeltetéséhez már elköltöttek 5 milliárdot. Hol a pénz? Bod Péter Ákost, az MNB volt elnökét, volt minisztert, most egyetemi tanárt, de a titkok tudóját köszöntöm.

Bővebben...
 

Bálnadráma, magyar szentenciával

E-mail Nyomtatás

Csak fél füllel figyeltem, nem emlékszem a tévés hír részleteire, csak a lényegre. A világóceán valamelyik csücskében egy csecsemő- korúnak számító kisbálna - akit vagy elvesztett, vagy elűzött az anyja -, egy luxusjacht után szegődött, mert azt az anyjának vélte. Öt napon és öt éjen át követte a teljes kimerülésig, és néha kétségbeesetten szopni próbált belőle. A halálosan kimerült állatot végül jótét lelkek elkábították, a partra vonszolták, és ott szabályos euthanázia alkalmazásával örökre elaltatták. Itt ér véget a kisbálna drámája, és itt kezdődik a mienk.
Bővebben...
 

Tényekkel rombolom a szovjet rendszer mítoszát

E-mail Nyomtatás

Rózsás János, könyvelő, író, német-orosz tolmács. 1926-ban született Budapesten. 1944- 1953 között a gulágon raboskodott. Ott ismerkedett meg Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicinnel. 2001. augusztusában a köztársaság elnöke a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje (polgári tagozata) kitüntetést adományozta a gulágon fogva tartott magyarok sorsának tárgyilagos és művészi ábrázolásáért. Nagykanizsa város díszpolgára (1993). 
Bővebben...
 

Iskolakezdés

E-mail Nyomtatás

1 millió 363 ezer diák indult iskolába szeptember elsején. Az általános iskolákban 14 ezerrel kevesebb gyermek tanul, mint egy évvel korábban, és csökkent a létszám a gimnáziumokban, szakiskolákban is. Azt továbbra sem tudni, hány pedagógust bocsátottak el szeptemberig. A hatvani tanévnyitón Hiller István oktatási miniszter nem tudott pontos adatokat mondani. Nem erősítette meg saját tárcája korábbi közleményét sem, amiben azt írták, hogy: idén nyáron több mint kétezer pedagógusnak szűnt meg az állása. Az oktatási miniszter az óvodák erősítésétől az informatikai beruházásokig, az idegennyelv-oktatás fejlesztésétől a pedagógusok megbecsülésének visszaállításáig mindent megígért.
Kerpen Gábort, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnökét kérdeztük a 2008-2009-es tanévről.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség