Hírek

Bizonyítottunk: kiváló házigazdák vagyunk

E-mail Nyomtatás

Befejeződött minden idők legnagyobb magyarországi sporteseménye, a vizes világbajnokság. A Nemzetközi Úszószövetség (FINA) elnöke, dr. Julio C. Maglione a záróünnepséget követő sajtótájékoztatón kijelentette: az idei volt minden idők legjobb világbajnoksága. Az uruguayi sportvezető köszönetet mondott a magyar kormánynak, Budapest és Balatonfüred önkormányzatának, a szervezőknek és a több ezernyi önkéntesnek a minden részletre kiterjedő előkészületekért és a páratlanul kiváló lebonyolításért.

Bővebben...
 

Minden idők legjobb világbajnoksága volt

E-mail Nyomtatás

Az elnök köszönetet mondott a magyar kormánynak, Budapest és Balatonfüred önkormányzatának, a szervezőknek és a több ezernyi önkéntesnek. "Mindannyiuk támogatása, lelkesedése és profizmusa tette lehetővé, hogy ez legyen a FINA történetének legjobb világbajnoksága. Gratulálok" - jelentette ki az elnök. "Sportolóink, edzőink, tisztviselőink két héten át felejthetetlen élmények sorát élték meg" - tette hozzá FINA vezetője. - "Mindannyian itthon éreztük magunkat, fantasztikus helyszíneken, zsúfolt lelátók előtt, csodálatos hangulatban, a magyar emberek szeretetétől övezve. Ennek köszönhetően mind a hat sportágban kivételes teljesítményeket láthattunk." Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, egyben a szervezőbizottság elnöke kiemelte, Magyarország két év alatt megcsinálta azt, amit a vb átvállalásakor sokan lehetetlennek gondoltak.

Bővebben...
 

Lecsaptam, lelepleztem, kifiguráztam Sorost

E-mail Nyomtatás

Csurka István: Dr. Utólag Visszaemlékezése

Ez azonban már a második hullámban történt, a Néhány gondolat… című tanulmányom kiadása és az ezt követő még számosabb és erősebb támadások után. Ez már a nyílt társadalom listás korszakában esett meg. Mit nevezek én most utólag listás korszaknak? Azt az időszakot, amelyben a belügyi III/III-as ügynöklisták létezésével és az azon való szerepléssel kezdték szétverni, egymással szembeállítani és megbénítani a nem SZDSZ-es és nem MSZP-s frakciókat és a hozzájuk tartozó szervezeteket, intézményeket, sőt magukat a családokat is. Ez volt az a lista, amelyet állítólag maga Németh Miklós adott át Antall Józsefnek. Erről senki nem tudott semmi bizonyosat, mégis erről beszéltek legtöbbet minden társaságban. A helyzet pattanásig feszült volt az országban. 1991-ben és különösen 1992-ben, amikor a taxisblokád amúgy is végzetes csapást mért az Antall-kormányra, az MDF-re, de az SZDSZ és Göncz Árpád is lelepleződött, és a nyomor, az infláció, munkanélküliség pedig elviselhetetlen mértéket öltött, a Bilderberg-csoport emberei időszerűnek látták még ezzel is megtizedelni és megfélemlíteni a nemzeti, keresztény oldalt. A támadás két oldalról indult el: elterjesztették, hogy a III-as szabályzatok szerint párttagokat nem lehetett beszervezni, tehát az MSZP soraiban nincs ügynök. Az MSZP tiszta, az SZDSZ pedig eleve tiszta.

Bővebben...
 

Csorja Gergely: A Nyugat és Magyarország útjai

E-mail Nyomtatás

A Nyugat politikai struktúrája változik. Ahogy Orbán tusványosi, újfent pontos helyzetértékelésében megmutatta Európa térképén megjelent egy új hatalmi tényező. Ez pedig nem más, mint a Lengyelországot, Csehországot, Szlovákiát és Magyarországot összefogó V4-ek. Az új hatalmi tömb még nem teljesen egységes, de a maga 64-65 milliós népességével, ipari kapacitásaival és egyre jelentősebb haderejével megkerülhetetlen. Ehhez hozzáadódik, hogy a V4-ekhez csatlakozhatnak Közép- és Kelet-Európa más államai. Ausztria, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, de akár Románia is.

Bővebben...
 

Az elmúlt év legjelentősebb eseménye a V4-ek megerősödése

E-mail Nyomtatás

Orbán Viktor úgy fogalmazott: Varsó, Prága, Pozsony és Budapest egy hangon beszél, ami nagyon nagy dolog. A kormányfő több mint 10 pontban fogalmazta meg egy erős állam ismérveit, ezek között említette, hogy legyen gazdasági növekedés, és a stratégiai ágazatok nemzeti tulajdonban legyenek. Kifejtette, hogy egy erős ország esetében nem lehet beszélni demográfiai hanyatlásról, és a feltételek között említette a közbiztonságot, amely magába foglalja a határvédelmet és a terrorkísérletek elhárítását. Fontosnak nevezte, a kulturális identitás megtartását, a jövő magyarságának egy közösségbe való szervezését.

A miniszterelnök hangsúlyozta: a modern állam feltétele az is, hogy képes legyen vendégül látni a világ nagy rendezvényeit, Budapest épp most bizonyítja be magának és a világnak, hogy nincs olyan rendezvény a foci vb-n kívül, amit ne tudna vendégül látni.

Bővebben...
 

ÁROKÁSÓK

E-mail Nyomtatás

A napokban állítólag háromfős „küldöttség” járt látogatóban Josszi Amrani izraeli nagykövetnél. Kovács M. Mária történész, Zentai Péter újságíró és Bokor Péter építész azért kértek találkozót, mert szerintük a kormány és személyesen Orbán Viktor átlépett egy határt, miáltal és egyébként is a magyarországi antiszemita helyzet ismét fokozódik. A csoport kiáltványt is vitt Josszi Amrani nagykövetnek, melyben tizenhét, már amúgy is alaposan lejáratódott szereplő (köztük Heller Ágnes, Konrád György, Karsai László, Vágó István) az izraeli miniszterelnöknél a magyar miniszterelnököt szándékozott mószerolni. Még korábban arról is álmodoztak, milyen jó lenne, ha lemondaná Netanjahu a meghívást. Mekkora balhét lehetne ebből generálni! Az otrombák egyike célja elérése érdekében előbb alázatoskodott, tisztelettel kérte Netanjahut, hogy amikor – a többség elégedettségére és megnyugvására – elkötelezetten és felelősségteljesen képviseli Izrael Állam érdekeit, ugyanezzel a felelősségteljes elkötelezettséggel viszonyuljon a galutban (diaszpórában szerk.) élő zsidósághoz, az ő sajátos gondjaikhoz és nehézségeikhez. Ha dekódoljuk a jammerolást, ez azt jelenti, ugyan mondjon már valami rosszat Orbánról!

Bővebben...
 

Csurka István: Dr. Utólag Visszaemlékezése

E-mail Nyomtatás

Mai ismereteim birtokában sem volnék képes megrajzolni, leírni egy-egy Bilderberg-értekezlet lefolyását, hangulatát, vitáját, beszédeit, vagy jelbeszédeit és azt sem tudom, hogy maguk az összejövetelek a fontosak, vagy a köztük eltelő időben a főemberek laza, esetleg kétoldalúan egyeztetett parancskiadásai. S ha ezzel én így vagyok, aki foglalkozom az üggyel, akinek fáj ez, és akarom is tudni az igazságot, mit mondjak a milliárdokról, akiknek halvány fogalmuk sincs a Bilderberg-csoportról és a világirányításról. Egy bizonyos: ez sokkal nagyobb bizonytalanság, mint hogy a Cion bölcseinek jegyzőkönyve hamisítvány-e vagy sem. Nem tudjuk, nem értjük, rejtély, ennélfogva el sem hisszük. Mit mond, aki erről beszél? Ez nekünk már a túlvilág, ahonnan nem jött vissza senki. Orfeusz megpróbálta, de hátranézett Euridikéjére. Miként folyik le egy-egy tanácskozás a csoport ülésén, s hogyan születik meg a határozat? Feltételezem, hogy a kormányokat valahogyan tájékoztatni kell, utasítani kell őket, vagy valamiképpen nyomást kell gyakorolni rájuk.

Bővebben...
 

Rapportra rendelte Botka a szocikat

E-mail Nyomtatás


Szegedi gondolat

Molnár Gyula és Molnár Zsolt között a különbség Puch László. Egy szoci forrásunk biztosra veszi, hogy a belső forrongásban az eszdéeszes holdudvar és a Gyurcsányisták egyaránt érdekeltek.  Puchra hivatkozva állítja, vitathatatlan, hogy a szocik régi dicsősége minimum késik. Ha őszig nem tér vissza, nem maradhatnak Botka üzelmei homályban.

Bővebben...
 

Lezsák: az Ösök Napja méltó lesz elődeinkhez és a jövőhöz is

E-mail Nyomtatás

IV. Ősök Napja Bugacon – augusztus 11-13.

Az Ősök Napja minden része, területe az egészséges kárpát-medencei jövőt szolgálja - közölte Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a rendezvény fővédnöke, a térség országgyűlési képviselője a Duna Palotában augusztus 7-én tartott sajtótájékoztatón.

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a legnagyobb történelemformáló őseink tiszteletére szervezett Ősök Napja, a nagyszabású hagyományőrző-ünnep Bugacon, augusztus11–12–13-án.

Bővebben...
 

Csorja Gergely: Még hogy nincs terrorveszély!

E-mail Nyomtatás

Az Europol közzétette a 2017-es jelentését a terrorizmusról. Néhány adat a meglepő jelentésből: 2016-ban 142 ember esett terrorcselekmény áldozatául Európában. A nagyszámú halott mellett 379-en sérültek meg az összesen 142 sikeres vagy sikertelen terrorcselekményben. Több mint ezer embert tartóztattak le terrorista cselekmények gyanújával és 580-at jogerősen elítéltek.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség