Hírek

CSURKA ISTVÁN: Dr. UTÓLAG VISSZAEMLÉKEZÉSE

E-mail Nyomtatás

SOROS ELLENSÉGE A TŐSGYÖKERES MAGYAR

Csokorba gyűjtve, egymást erősítő szerkesztésben tálalták hetente, mintegy beleprintelve az olvasó agyába a kormány, a kereszténység, a magyarság elleni támadásokat, és így teremtették meg azt a közhangulatot, amely 1994-ben Horn Gyula szociálliberális restaurációjához és végül a Bokros-csomaghoz, azaz minden magyar vagyon kiárusításhoz és a végső eladósodáshoz vezetett.

Bővebben...
 

Gondoljuk meg

E-mail Nyomtatás

Ha igaz, hogy a milliárdos Simicska megvette magának és családjának a Jobbikot, Raskó (képen) és családi tulajdonostársa meg a Momentumot, a Gyurcsány–Apró famíliáé a DK, Puch László az MSZP omnipotens pénzeszsákja és Soros áll a piramis tetején, birtokában az NGO-kkal vagy egyszerűbben, de hamis módon civil szervezeteknek nevezett véresszájúakkal, akkor itt nem a nép képviseletében megjelenő pártok között dönt a választópolgár hanem a pénzeszsákok döntenek a nép feje felett. Mások mellett nevezettek is rendben vannak a törvény szerint, noha döntően a rendszerváltás során a zűrzavarosban halászva orozták el a köz akkori tulajdonát a privatizáció címszava alatt. Kapcsolati tőkéjüket vagyonra váltották. Erkölcsi felelősségre vonásukra meg majd a Jóisten előtt kerül sor. Sokba került ez már eddig is nekünk, de attól, hogy ezek kerekedjenek fölénk mentsen meg minket a Magasságos.

Bővebben...
 

Rossz emlék

E-mail Nyomtatás

Igencsak hálásak lehetünk a HVG címen megjelenő papíripari terméknek, mely egyértelmű támpontot ad arra nézve, hogy körülbelül mi is a legfőbb bajuk Orbán Viktorral és az őt újra megválasztani készülő magyarokkal. Nézzük. Kormányhatározat született, a Magyar Közlönyben megjelent július 25-én Orbán Viktor aláírásával, teljesítési határidő: 2017. december 31-e. Tartalmát tekintve, pedig arról szól, hogy az általános iskola felső tagozatosai az 1945–56 közötti időszakról – a forradalom leveréséig bezárólag –, ismerjék meg történelmünket, értékeljék az idegen elnyomás és zsarnokság ellen fellázadt emberek bátorságát, hősiességét, a hazafiságra nevelés és a nemzeti öntudat megerősítése érdekében.

Bővebben...
 

TERRORSZERVEZETEK

E-mail Nyomtatás

A terrorszervezetek működésének eredményeként világszerte állam-nélküli övezetek jönnek létre, ahol a törvény és rend fenntartása bizonytalanná válik. Ez az állam-nélküli övezet a no-go zónák megjelenésével és az ukrán válsággal bekúszott Európába. Az államalapítás ünnepét új kontextusba helyezi a globális biztonsági helyzet. A romló biztonsági környezetben az állam felértékelődik, önmagában vett értékké válik. Az állam meggyengítését hirdető ideológiák egy platformra sodródnak a terrorizmussal, az állam és biztonság ellenségévé válnak.

Bővebben...
 

Bizonyítottunk: kiváló házigazdák vagyunk

E-mail Nyomtatás

Befejeződött minden idők legnagyobb magyarországi sporteseménye, a vizes világbajnokság. A Nemzetközi Úszószövetség (FINA) elnöke, dr. Julio C. Maglione a záróünnepséget követő sajtótájékoztatón kijelentette: az idei volt minden idők legjobb világbajnoksága. Az uruguayi sportvezető köszönetet mondott a magyar kormánynak, Budapest és Balatonfüred önkormányzatának, a szervezőknek és a több ezernyi önkéntesnek a minden részletre kiterjedő előkészületekért és a páratlanul kiváló lebonyolításért.

Bővebben...
 

Minden idők legjobb világbajnoksága volt

E-mail Nyomtatás

Az elnök köszönetet mondott a magyar kormánynak, Budapest és Balatonfüred önkormányzatának, a szervezőknek és a több ezernyi önkéntesnek. "Mindannyiuk támogatása, lelkesedése és profizmusa tette lehetővé, hogy ez legyen a FINA történetének legjobb világbajnoksága. Gratulálok" - jelentette ki az elnök. "Sportolóink, edzőink, tisztviselőink két héten át felejthetetlen élmények sorát élték meg" - tette hozzá FINA vezetője. - "Mindannyian itthon éreztük magunkat, fantasztikus helyszíneken, zsúfolt lelátók előtt, csodálatos hangulatban, a magyar emberek szeretetétől övezve. Ennek köszönhetően mind a hat sportágban kivételes teljesítményeket láthattunk." Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, egyben a szervezőbizottság elnöke kiemelte, Magyarország két év alatt megcsinálta azt, amit a vb átvállalásakor sokan lehetetlennek gondoltak.

Bővebben...
 

Lecsaptam, lelepleztem, kifiguráztam Sorost

E-mail Nyomtatás

Csurka István: Dr. Utólag Visszaemlékezése

Ez azonban már a második hullámban történt, a Néhány gondolat… című tanulmányom kiadása és az ezt követő még számosabb és erősebb támadások után. Ez már a nyílt társadalom listás korszakában esett meg. Mit nevezek én most utólag listás korszaknak? Azt az időszakot, amelyben a belügyi III/III-as ügynöklisták létezésével és az azon való szerepléssel kezdték szétverni, egymással szembeállítani és megbénítani a nem SZDSZ-es és nem MSZP-s frakciókat és a hozzájuk tartozó szervezeteket, intézményeket, sőt magukat a családokat is. Ez volt az a lista, amelyet állítólag maga Németh Miklós adott át Antall Józsefnek. Erről senki nem tudott semmi bizonyosat, mégis erről beszéltek legtöbbet minden társaságban. A helyzet pattanásig feszült volt az országban. 1991-ben és különösen 1992-ben, amikor a taxisblokád amúgy is végzetes csapást mért az Antall-kormányra, az MDF-re, de az SZDSZ és Göncz Árpád is lelepleződött, és a nyomor, az infláció, munkanélküliség pedig elviselhetetlen mértéket öltött, a Bilderberg-csoport emberei időszerűnek látták még ezzel is megtizedelni és megfélemlíteni a nemzeti, keresztény oldalt. A támadás két oldalról indult el: elterjesztették, hogy a III-as szabályzatok szerint párttagokat nem lehetett beszervezni, tehát az MSZP soraiban nincs ügynök. Az MSZP tiszta, az SZDSZ pedig eleve tiszta.

Bővebben...
 

Csorja Gergely: A Nyugat és Magyarország útjai

E-mail Nyomtatás

A Nyugat politikai struktúrája változik. Ahogy Orbán tusványosi, újfent pontos helyzetértékelésében megmutatta Európa térképén megjelent egy új hatalmi tényező. Ez pedig nem más, mint a Lengyelországot, Csehországot, Szlovákiát és Magyarországot összefogó V4-ek. Az új hatalmi tömb még nem teljesen egységes, de a maga 64-65 milliós népességével, ipari kapacitásaival és egyre jelentősebb haderejével megkerülhetetlen. Ehhez hozzáadódik, hogy a V4-ekhez csatlakozhatnak Közép- és Kelet-Európa más államai. Ausztria, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, de akár Románia is.

Bővebben...
 

Az elmúlt év legjelentősebb eseménye a V4-ek megerősödése

E-mail Nyomtatás

Orbán Viktor úgy fogalmazott: Varsó, Prága, Pozsony és Budapest egy hangon beszél, ami nagyon nagy dolog. A kormányfő több mint 10 pontban fogalmazta meg egy erős állam ismérveit, ezek között említette, hogy legyen gazdasági növekedés, és a stratégiai ágazatok nemzeti tulajdonban legyenek. Kifejtette, hogy egy erős ország esetében nem lehet beszélni demográfiai hanyatlásról, és a feltételek között említette a közbiztonságot, amely magába foglalja a határvédelmet és a terrorkísérletek elhárítását. Fontosnak nevezte, a kulturális identitás megtartását, a jövő magyarságának egy közösségbe való szervezését.

A miniszterelnök hangsúlyozta: a modern állam feltétele az is, hogy képes legyen vendégül látni a világ nagy rendezvényeit, Budapest épp most bizonyítja be magának és a világnak, hogy nincs olyan rendezvény a foci vb-n kívül, amit ne tudna vendégül látni.

Bővebben...
 

ÁROKÁSÓK

E-mail Nyomtatás

A napokban állítólag háromfős „küldöttség” járt látogatóban Josszi Amrani izraeli nagykövetnél. Kovács M. Mária történész, Zentai Péter újságíró és Bokor Péter építész azért kértek találkozót, mert szerintük a kormány és személyesen Orbán Viktor átlépett egy határt, miáltal és egyébként is a magyarországi antiszemita helyzet ismét fokozódik. A csoport kiáltványt is vitt Josszi Amrani nagykövetnek, melyben tizenhét, már amúgy is alaposan lejáratódott szereplő (köztük Heller Ágnes, Konrád György, Karsai László, Vágó István) az izraeli miniszterelnöknél a magyar miniszterelnököt szándékozott mószerolni. Még korábban arról is álmodoztak, milyen jó lenne, ha lemondaná Netanjahu a meghívást. Mekkora balhét lehetne ebből generálni! Az otrombák egyike célja elérése érdekében előbb alázatoskodott, tisztelettel kérte Netanjahut, hogy amikor – a többség elégedettségére és megnyugvására – elkötelezetten és felelősségteljesen képviseli Izrael Állam érdekeit, ugyanezzel a felelősségteljes elkötelezettséggel viszonyuljon a galutban (diaszpórában szerk.) élő zsidósághoz, az ő sajátos gondjaikhoz és nehézségeikhez. Ha dekódoljuk a jammerolást, ez azt jelenti, ugyan mondjon már valami rosszat Orbánról!

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség