Hírek

Majtényit államfőnek?

E-mail Nyomtatás

Na attól mentsen meg bennünket az Isten!

Eddig úgy képzeltem, hogy a hazaárulás, ami a szerintem létező legnagyobb bűn, ez a minősített gazemberség is alapos felkészülést, munkát, fegyelmezettséget feltételez, sőt intellektuális teljesítmény, tehát, hogy a hazaárulás bűnébe esésnek is van valamiféle kultúrája. Mert olyan ugyan van, hogy a valamikor volt közéleti szerepébe beleszeretett ember mindenfelé elmondott beszédeit tárolja otthon a számítógépén, de már olyan nincsen, hogy amikor őt köztársasági elnökjelöltnek javasolják, akkor elővegye a csontig lerágott, Soros által fizetett tüntetéseken elmekegett egyébként hazug, hazaárulással felérő szövegeit, és a parlamentben elő is adja a megjelent közjogi méltóságok, a népet képviselő országgyűlési képviselők és a széles sajtónyilvánosság előtt.

Bővebben...
 

Csorja Gergely: A jövő nagy kockázata

E-mail Nyomtatás

Nigériában az ENSZ előrejelzése szerint 2100-ban, azaz 83 év múlva 750 millióan élnek. Addigra Európában alig 400 millió ember él majd. A világ legnagyobb emberkibocsátói, India, Nigéria, Pakisztán, Kongó, Etiópia és Tanzánia az elkövetkező évtizedekben milliárdnyi emberrel szaporítják a föld lakosságát. Az ember egyelőre rejtélyes, kollektív születésszabályozó programja – más fajoktól eltérően – nem a bőség idején növeli a születések számát, hanem éppen ellenkezőleg. A jóléti társadalmakban egyre kevesebb, míg a világ legszegényebb részein egyre több gyerek születik.

Bővebben...
 

Március idusa elé

E-mail Nyomtatás

Hagyomány lett abból, hogy Csurka István korábban írt politikai elemzései, közéleti írásai a Magyar Fórum második oldalán hétről hétre megjelennek. Az ő üzeneteinek hatása első megjelenésekor sem csupán egy hétig, a következő szám megjelenéséig tartott, azt azonban rajtunk kívül kevesen gondolták, hogy a legtöbb megállapítása évtizedek múltán sem veszít erejéből. Ha valaki látni és érteni akarja, hogy mi történt a magyar politikában, ezt a fórumot semmiképpen sem nélkülözheti. Ha mégis, esélytelen marad mind az igazság mind a lényeg megragadását illetően.

Bővebben...
 

Orbán Viktor: Ostrom alatt állunk, a migrációs áradat nem ért véget

E-mail Nyomtatás

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Szülők és Családtagok!

Azért jöttünk ma össze, hogy együtt legyünk tanúi annak, hogy 462 honfitársunk leteszi az esküt. Leteszi az esküt, amelyben vállalja, hogy Magyarországot, a magyar családokat, ha kell, életük kockáztatásával is megvédik. A hazát, az otthonainkat, az asszonyainkat, a gyerekeinket, a szüleinket megvédeni sok évszázados erkölcsi parancs. Ez a parancs adja a mostani pillanat  komolyságát és emelkedettségét. Önök a mai napon nem egy álláshoz jutnak, nem egy hivatalt foglalnak el, és nem egyszerűen munkába lépnek, a mai napon Önök hazánk és a magyar emberek szolgálatába állnak, és ezzel hivatást teljesítenek. Önök, tisztelt Eskütevők, büszkék lehetnek erre. Kérem Önöket, legyenek is büszkék, mert az Önök munkája és helytállása Európa és Magyarország békés jövőjének alapvető feltétele. Legyenek büszkék arra is, hogy a mai napon egy kipróbált és a legnehezebb körülmények között is helytálló közösséghez csatlakozhatnak, a modern kor végvári vitézeihez: a magyar egyenruhások közösségéhez, rendőrökhöz, határőrökhöz, katonákhoz, akiknek köszönhetően mi, magyarok ma békében és biztonságban élhetünk.

Bővebben...
 

Csurka István: A sajtó hatalmában

E-mail Nyomtatás

Érzékeljük: dörömböl az ajtón a liberális sajtó, hogy kivegye a hatalmat a választottak kezéből. Valakik a háttérben már szerkesztőségeken és szerkesztőkön helyeznek el nagy politikai téteket. Ha nem akarunk a Népszabadság rossz arcú főszerkesztő-helyetteseinek, a kereskedelmi televíziók nyegléinek uralma alá kerülni, akkor most kell lépnünk, most kell rendet vágnunk.

Bővebben...
 

MOSLÉK

E-mail Nyomtatás

Nézem az ATV-ben Czeglédit, a politikai elemzőt, aki mostanában magánzó (a Republikonnál kitelt az ideje), azt mondja, milyen jó, hogy csak négyévente vannak választások, így az ellenzéki pártok csupán négyévente csinálnak hülyét magukból az összefogás mantrázásával. Példaként hozza, hogy ha a botkás mákos gubát és a vonás paprikás krumplikását összekeverik, majd nyakon öntik gyurcsányos-paradicsomos lével, az nem más, mint MOSLÉK.

Bővebben...
 

Apa kezdődik

E-mail Nyomtatás

Rasszista a Fegyőr (Fekete-Győr András) és népszerűsködő populista. Szigetvári szerint ezenkívül gyáva, továbbá hazug, nem mer elmagyarázni bonyolult dolgokat, könnyű műfajú könnyen kommunikálható egyszerű jelszavakból áll mondandója. Semmi megújulás nem várható egy olyantól, aki a rasszizmus bűnében meghenteregve, mint fiatal dúsgazdag, elitellenesnek hazudja magát.

Bővebben...
 

Csorja Gergely: Elégedetlenkedőknek

E-mail Nyomtatás

Valahogy divatos lett elégedetlenkedni. Megszoktuk már, hogy nem kell államcsőddel, 20 százalék feletti kamatokkal, hónapról hónapra dráguló rezsivel, szóval az alapvető létbizonytalansággal küzdenie az ország nagy részének. 8 éve az összeomló magyar költségvetés, az államcsőd réme, az esetlegesen elszabaduló infláció, az egekbe szökő kamatok a napi valóság része volt. Most, miután ezektől már nem kell félni, azon mérgelődünk, hogy jónak látszó folyamatok miért nem gyorsabbak, hogy miért nem hatékonyabb a változás, miért nem fejlődik az ország nagyobb ütemben. Ritkán jut eszünkbe, hogy alig egy évtizede még nem a fejlődés sebességén gondolkodtunk, ugyanis fejlődésről szó sem volt. Leépülést, pusztulást, tönkremenő vállalatokat, öngyilkosságba kergetett termelőket láttunk.

Bővebben...
 

Csurka István: Gyurcsány megroggyant

E-mail Nyomtatás

A sorozatos rendőrbotrányok és az utolsóval egy időre időzített halvány, de mégis megalázó ügynöki vád megroggyantotta a Rózsadomb Géniuszát. Most felmenti azokat, akiket előzőleg kitüntetett, őrzött és védett. Hiába. Sorsa megpecsételődött. Most az a kérdés: ki és mi jön utána? Van azonban egy csavar a dologban. Bukását, botrányait az MSZP–SZDSZ mögött álló háttérerők szervezik. Egy új elvtárssal, új zsenivel akarják átmenteni hatalmukat és a rablott vagyont megőrizni. Most megint megszorításokon törik a fejüket, sokkterápián, mert a nép túlfogyasztott. Nem ők, a nép, röhej! A Bokros–Surányi-csomag megismétlésére készülnek. A nemzet józan, öntudatos, keresztény erőinek most az a feladatuk, hogy ezt az újabb gazemberséget megakadályozzák.

Bővebben...
 

Csurka István: A helyzet annyira megváltozott, hogy a magyarságot balról – a gyurcsányi nyolc év után – már nem lehet bekeríteni.

E-mail Nyomtatás

Csurka István: A helyzet annyira megváltozott, hogy a magyarságot balról – a gyurcsányi nyolc év után – már nem lehet bekeríteni. A magyarságot már csak jobbról, a nyomasztó, általuk előállított nyomorkérdés felől lehet bekeríteni.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség