Hírek

Märle Tamás: A „csodafegyver”

E-mail Nyomtatás

A balliberális oldal olyan szinten lejáratta magát, hogy mára nincs egy vállalható arca sem. A legelvetemültebb liberálbolsevikokon kívül a baloldali érzelműek között sincs, aki jó szívvel szavazna rájuk. Egyik hiteltelenebb, mint a másik. Tolvajok egész sora, alkoholisták, drogosok, pszichopaták, nincs olyan arc, aki néhány százaléknál többet hozna. Hiába Soros Gyuri bácsi temérdek vagyona, amellyel a civileket pénzeli, hiába a hirtelen meggazdagodott kétfarkúak egyre sűrűbb mocskolódása a nemzeti oldal irányába, Juhász Péterék rendszeres füttyögése vagy Gyurcsány Ferenc tragikomikus kirohanásai.

Bővebben...
 

Apák és fiúk

E-mail Nyomtatás

Magyar Fórum Archívum - 1990. március 31.

Lármásan és kitartóan folytatja kardcsörtető politizálását a Szabad Demokraták Szövetsége. Ám a maguk keltette hangzavarba újabban sok disszonáns hang vegyül. Mind többen veszik észre, hogy az SZDSZ hangadó vezetőinek antibolsevista meze alatt bizony másfajta szív dobog… „Az SZDSZ vezetői közt számos a volt doktriner kommunista, még ha az idők szavára hallgatva ma a radikális antikommunizmus báránybőre alól bégetnek is ki.” (Nyugati Magyarság, Montreal, 1989. november–december) Az ügyvivő testület tagjai közül jó páran nemrég az állampárt (igen, az MSZMP) soraiban vitézkedtek. Nem közkatonaként, hanem mint stratégák, a marxi és hasonló tanok elméleti kutatói-továbbépítői. Haraszti Miklós szülei az izraeli kommunista párt alapítói, ’70 körül maoista összeesküvés vádjával állt bíróság előtt (a többiek: Csákó Mihály, ma az SZDSZ által alapított Szolidaritás szakszervezet vezetője, Hamburger Mihály, Hamburger Jenő 19-es népbiztos utóda, ma a SZER munkatársa, Dalos György, Pór György).

Bővebben...
 

Csorja Gergely: Az önvédelmi képesség felé

E-mail Nyomtatás

Ezeken a hasábokon majd harminc éve szorgalmazzuk, hogy Magyarország teremtse meg önvédelmi képességét. Csurka István értelmezésében a nemzeti önvédelem nem csak a globalizmus kulturális és gazdasági hatásainak tompítását, a magyar szellemi és gazdasági tér védelmét jelentette. Bár kétségtelen, hogy Csurka helyesen a nemzeti önvédelem gondolatát, szükségességét elsősorban kulturális alapokra kívánta helyezni, és ennek a kulturális visszafoglalásnak a legfontosabb eredményét a gazdaság visszaszerzésében, magyar érdekűvé tételében látta. Akkor ugyanis ez volt a legfontosabb, az ország fizikai, azaz katonai védelme e nélkül szóba sem jöhetett. Csurka, korát két évtizeddel megelőző éleslátására engedjenek meg egy idézetet 1998 februárjából:A végső cél a Magyarság kipusztítása. Nem fegyverrel, nem mérges gázzal, hanem pénzügyi politikával, életlehetőségeink elvonásával, mert kell a hely másoknak. Ez a kor, amelyben élünk, különösen az, ami ránk következik a jövendő században, a Népvándorlás kora. A színes bőrű, mérhetetlen szegénységben élő, de viharosan szaporodó népek keletről nyugatra, délről északra vándorolnak. A nemzetközi nagytőke és a bankok elősegítik ezt a népvándorlást, mert ez az érdekük. Az USA a NATO-n keresztül már beérkezett Európa közepébe, és most a saját igényeinek megfelelően néplerakatot akarnak csinálni, Európa és Oroszország között. Erre pillanatnyilag sajnos Magyarország a legalkalmasabb, mert kasztja – kormányai régen elárulták. – írta Csurka István majd két évtizede a Magyar Fórumban.

Bővebben...
 

Csurka István: Két program

E-mail Nyomtatás

Ahogy közeledünk a rendszerlejárati határidőhöz, a választásokhoz, úgy kristályosodik ki, hogy Magyarországon jelenleg két egymástól élesen elkülönülő, sőt egymással szembenálló program készül. Az egyik a társadalom körülbelül öt százalékát kitevő gyarmatosító burzsoáziáé, amely a nemzeti jövedelem harminc százalékát birtokolja, éli fel és juttatja külföldre, a másik pedig a vergődő és életszínvonalát egyre nehezebben megőrző magyar, keresztény középosztálynak a programja. Az első, az oligarchiáé, voltaképpen nem is program, hanem rombolási terv, lopásmenetrend. A hatalom mindenáron való megőrzésének mozgósítási terve. Program csak egy van. A magyarság több pártban kifejeződő megmaradási és jövőépítési programja. Egy állandóan források után kutató, borzalmas akadályokkal szembenéző, sokszor félénk építési szándék ez.

Bővebben...
 

Vona Gábor nemi identitása

E-mail Nyomtatás

Vona Gábor úgy viselkedik, mint egy hisztérika. Azt tőle magától tudjuk, milyen sokat ad a szépségére. Kozmetikushoz jár, ha szemöldöke nem elég tetszetősen kunkorodik, kiszedeti, lehet tetoválással is egyengetteti; a nők szokták kérni, ha megunták a régi ívét. Eredetileg szemüveges lenne, de úgy gondolja, szebb a tekintete, ha kontaktlencse mögül villog. Fényesebb. Tetoválást varrat magára, talán piercinget is hord. A haján annyi zselé van, mint Conchitáén. A felszólalásait - párttársai információja szerint - tükör előtt próbálgatja. Ha nem elég előnyös képet jelentetnek meg róla, patáliát csap. Két deka súlyfelesleget sem tűr meg magán, naponta többször mérlegre áll, azonnal fogyókúrába kezd, konditerembe rohan. Kinek akar tetszeni? A hites házastársának biztosan nem, hiszen őt, szegényt számtalanszor megcsalta. Terry Black egy transzvesztita, úgy emlékszik, a múltban neki volt valamiféle kalandja Vona Gáborral, amit Vona előbb tagadott, azután jött a freudi elszólás, hogy a homoszexuálisok által szinte kisajátított jelzőt bírta használni (ld. PRIDE, a meleg büszkeség napja), mikor magát büszke heteroszexuálisként jellemezte. (Kell még valamit mondanunk, Ildikó? Tolakodik elő a tervezett technikai koalíciós társ, Gy. F kérdése.)

Bővebben...
 

Na és, ki a producer?

E-mail Nyomtatás

„Ami most a hazánkban történik, szégyen, és valóban félelemmel tölt el” - mondta Enyedi Ildikó a 67. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon a legjobb filmnek járó Arany Medve-díjjal kitüntettet munka rendezője, Németországban.

Az valóban szégyen, és nem tölt el büszkeséggel minket sem, hogy Mesterházy Ernő szabadlábon van. Ajánljuk a rendezőasszonynak, hogy kérdezze meg producerét, Mesterházy Ernőt, hogy miért voltak oly tisztességtelenek? Miért loptak el mindent, ami sűrűbb a levegőnél? Miért rombolták szét a demokratikus kontrollt, ahogy éppen a 167 milliárdos tolvajlásuk OLAF által közzétett dokumentumaiból most kiderült!

Azt hittük Mesterházyék a börtönben hűsölnek… Ó, dehogy! Félmilliárdos támogatást kaptak! S a pénzzel a zsebükben, sunyi módon előretolnak egy egeret, a rendezőnőjüket, hogy a Filmalapot és a filmügyi döntnököktől támogatást még csak nem is remélhető magyar alkotókat ilyen módon is megalázzák. A Berlinalén Arany Medve-díjat nyertek, mellesleg egy gyenge filmmel, de ez momentán nem tartozik ide.

Bővebben...
 

Hibridek

E-mail Nyomtatás

Kádár János utód nélkül halt meg, míg rózsadombi kertszomszédja egy egész dinasztiát hagyott maga után. Apró Antal és Petar Panajatov Dobrev is halott, ám Petar, a vő, üzlettársa volt egy Dimitrovnak, akit a bolgár titkosszolgálat több évvel ezelőtt pénzmosás gyanújával vád alá helyezett és egy francia bíróság hűtlen kezelés miatt elítélt. Piroska és Antal - Apró Antal lánya és fia -, beleszületett a diktatúra hatalmi centrumába, Gyurcsány Ferenc pedig feleségül vett egy csúnyácska Apró unokát és egy szép nagy bankszámlát. A nagyhatalmú pater familias veje, Petar, lánya Piroska, fia, az ifjabb Antal, az unokája Klára és a beházasodott Ferenc, az első és másod-unokatestvérek, a nagybácsi, az unokaöcs, az unokahúg és a többi segítő szaján, az állam-, a nemzet-, illetve a vagyonbiztonság környékére lettek pozícionálva.

Bővebben...
 

BOTKA, az MSZP új esélye

E-mail Nyomtatás

Az élet nehéz, a harc kemény és áldozatokkal jár. Rúgjuk farba időben a momentán kívül lévő belső ellenséget, mielőtt ő rúgna belénk. Úgy tűnt, erre a gondolatra építette fel Botka a beszédét, s közben kerülte az MSZP-ben több mint egy évtizede csak Apró problémának nevezett Gyurcsány és rokonságának néven nevezését. Sokat nem totojázhatnak, mert az idő múlik, minél tovább várnak, annál több pozíciót veszíthetnek.  Persze az a gond, sok az eszkimó és kevés a fóka.

Bővebben...
 

MEGJELENT A HAVI MAGYAR FÓRUM FEBRUÁRI SZÁMA

E-mail Nyomtatás

A tartalomból:

Csurka István: DR. UTÓLAG VISSZAEMLÉKEZÉSE

Nem vitás, 90-91-ben Magyarországon már beállt a nyitott társadalom, Soros György díszdoktor lett én meg betiltott. Sorost a Közgazdasági Egyetemen díszdoktorrá avatták rendszerváltási érdemeiért, engem pedig, mint a kormányzó párt egyik alelnökét, alapítóját, országgyűlési képviselőjét 1992-ben, még a dolgozatom kibocsátása előtt gyakorlatilag kitiltottak a Magyar Rádióból. Győri Bélát pedig, aki az általa szerkesztett Vasárnapi Újság című műsorban rendszeresen helyt adott jegyzeteimnek, leváltották és kirúgták. A nyitott színházakban már egyetlen darabomat sem játszották sehol, mégpedig letiltás nélkül. Nem kellett letiltás, ideológia kellett. A színházak mind a Bilderberg csoport függvényei kezébe kerültek, vagy ott maradtak, gyűlölet sugárzott felém azokról a deszkákról, azokból a páholyokból és zsöllyékből, ahol korában az én szövegeimmel arattak sikert a színészek és nekik tapsolt a közönség. Ezen kívül pedig megkezdődött a médiaháború, a rendszerváltás legnagyobb háborúja. Kénytelen vagyok néhány mondat erejéig ismételni magamat. 1990. január 14-én, tehát még a régi rendszerben, a választások előtt olvastam fel figyelmeztető jegyzetemet, a magyarságot fenyegető új veszedelemről, a Lenin-fiúk visszatéréséről. Az „új Kun Bélák” kitételt is tartalmazó mondatrész volt az atomtöltet a jegyzetben. „Ébresztő magyarok” pedig, a címe. Ez csak napalm volt. A jegyzetet voltaképpen a tévéhíradó akkori főszerkesztőjének, Acél Endrének a menesztéséről, illetve a védelmében felsorakozott SZDSZ-erők szétkergetése céljából írtam. Ma már tudom, akkor még alig sejtettem, hogy valójában nem is a médiaháború és a rendcsinálás melletti kiállásom váltotta ki az acsarkodást ellenem, hanem Kun Béla nevének említése és az ébresztés. Ez a két történelmi hivatkozás volt az a legveszélyesebb antiszemitizmus, ami a média pozíciók megtartását fenyegette, és amely a számonkérést és igazságosabb, méltányosabb, a rendszerváltásból következő elosztást vonhatta volna maga után. A Bilderberg csoport ezt nem tűrhette. Nem azért jött ide évi hárommillió dollárjával. Az egész Bilderberg uralomnak egy hamis történelem az alapja.

Bővebben...
 

Csorja Gergely: Miért nincs ellenzék?

E-mail Nyomtatás

Schiffer András, az LMP-n kívüli LMP vezető, vagy pontosabban maga az LMP manifesztálódása, lényege, magja hosszas elmélkedést jelentetett meg arról, hogy amíg a Bitó-szalon jóváhagyásával kerülnek ki az ellenzék jelöltjei minden fontosabb posztra, addig az ellenzéknek nincs semmi esélye a Fidesszel szemben. Schiffernek igaza van. Ha valaki nem tudná, mi az a Bitó-szalon, és érdeklődve valamiféle titkos társaságot sejt, akkor el kell szomorítanom: Bitó László estjei egyáltalán nem érdekesek. A Bitó-szalonnak nevezett találkozókon a teljesen amortizálódott, élemedett korú liberális értelmiség néhány tagja jelenik meg, valamint néhány unatkozó és elborzadó fiatal liberális értelmiségi. A Bitó Lászlónál tartott találkozók akkor lettek érdekesek, amikor André Goodfriend amerikai ügyvivő kényszeredett mosollyal bájos felesége oldalán végigszenvedett egy-egy estét ebben a társaságban pár évvel ezelőtt. Goodfriend a hivatásos forradalomszervezők gyakorlott tekintetével mérte fel az estéken megjelenőket és megállapította, hogy ezekkel lehetetlen Orbánt megdönteni.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség