Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2018. augusztus 20, hétfő, István napja van. Holnap Sámuel és Hajna napja lesz.

Hírek

Értelmiségiek hét éve a Jobbikról

E-mail Nyomtatás

A pénzt Oroszországból meg egy délre található országból szerzik

Makovecz Imre építőművész

Nem kell sokat beszélni a Jobbikról, de azt el kell mondani, mert nyilvánvaló, hogy külső hatalmi erők építették fel Magyarországon, és ők is irányítják. Önmagukat jobboldali pártnak minősítik. De ez nem számít. Értéktelenek. Ha ők jobboldaliak, akkor én baloldali vagyok – mondotta Makovecz Imre, mert az értékeket mi képviseljük, beleértve a polgári baloldal értékeit. Gondolja meg: nekem Budapesten egyetlenegy épületem sincs, Budapesten nem építkeztek általam. Az elmúlt 20 év hozta ezt az eredményt, és ezt a szocialisták gründolták, meg a hozzájuk hasonló jobbikosok. Én Orbán Viktorban bízom egyértelműen.

Bővebben...
 

Csorja Gergely: Nemzetek, államok vagy konglomerátumok

E-mail Nyomtatás

Mi Soros György szerepe a politikában, mit képvisel, ki áll mögötte és miért vált több országban, köztük hazánkban első számú közellenséggé? Ez a kérdés ma sokakat izgat, számtalan teóriát ismerhetünk, sőt bizonyos ténytöredékek is a rendelkezésünkre állnak. Azonban ha a Soros-jelenség lényegét szeretnénk megragadni, akkor világosan kell látnunk, hogy itt nem elsősorban Soros személyéről van szó, hanem egy történelmi léptékű konfliktusról, melynek tétje, hogy valójában kié lehet a politikai hatalom, hogy valójában ki dönt egy állam vagy az összes állam fontos ügyeiben: a választott képviselőkből álló hatalom, vagy pedig egy üzleti, vagyoni és származási alapon szerveződő konglomerátum. A harc nem mostanában kezdődött.

Bővebben...
 

Csorja Gergely: A szabadság mítoszai

E-mail Nyomtatás

Orbán Viktor a szabadság ellensége, aki diktatúrát épít Magyarországon. Az Orbánt kritizáló propaganda tulajdonképpen erre az egy mondatra építi, ezzel indokolja, hogy miért kell megbuktatni a közel kétharmados támogatottságú kormányt, hogy miért kell beavatkozni Magyarország belügyeibe.

A szabadság az elmúlt fél évszázad meghatározó, lényegében mindent meghatározó propagandakifejezése. Minden a szabadság élményén keresztül szűrődött át, az életet, az egyes politikai rendszereket, a gazdaságot, a mindennapok közérzetét a szabadság fokmérőjével mértük. Van a szabad világ, a Nyugat, ahol mindez, az élet, a politika, a gazdaság jól működik, mert alapvetően szabad, és van ezzel szemben minden más, ami rossz, mert diktatórikus, mert korlátozott, és mert valamiféle elnyomatást hordoz magában.

Bővebben...
 

MI az igazság Gyurcsány?

E-mail Nyomtatás

Tisztelt Gyurcsány Ferenc DK-elnök!

Tudomásul kellene vennie, hogy Magyarországon 4%-nyi nyugdíjason kívül nem nagyon támogatja Önt más. Ön nem egy választást vesztett el, hanem egy ország kormányzását, ezért utálja Önt 94%-nyi választópolgár. El kellene gondolkodni, hogy vissza kellene vonulni a politikai életből, a pártot adja át feleségének. Most még szépen fogalmaztam, de később, ha nem tesz eleget a magyar nép kérésének, nyíltabban fogunk megszólalni és nyilatkozni ebben az ügyben. Mielőtt végleg visszavonulna, rúgja ki a pártból Géczi Zsolt pártszóvivőt, Varjú László pártszervező alelnököt, Élő Norbert, magát Budapest elnöknek nevező tehetségtelen elnökségi tagot. Több mint 2 év alatt 35-40 millió forintot tüntettek el a pártkasszából büntetlenül és családi botrányokat okoztak, mivel belekóstoltak egymás feleségeibe. Magyarul a pártkasszát saját nőiknek fizetésére és jogtalanul beszervezett dolgozók ellátására használták el. Nem tud felmutatni olyan kongresszust, hogy megszavaztuk volna, hogy pártalkalmazott legyen, mert én tudom, hogy csak beszervezett aktivisták dolgozhatnak a pártban.

Bővebben...
 

Hálózat vagy maffia

E-mail Nyomtatás

A maffia gőg, arrogancia, kapzsiság, önzés, erő és uralom mindenki felett és mindenkivel szemben.

A maffia nem elvont fogalom, nem irodalmi fordulat. […] A maffia bűnszövetkezet, melyet nem írott szabályok, de fegyverek és könyörtelen törvények irányítanak.

A vakmerő és nagylelkű fenegyerek mítoszát el kell felejtenünk, mert a maffiózó mindennek pont az ellentéte.

Bővebben...
 

Nem tudták zavarba hozni a CEU-s kérdésekkel sem

E-mail Nyomtatás

Teljesíthető feltételnek nevezte a köztársasági elnök azt, hogy a CEU ügyében előzetes megállapodás jöjjön létre az Egyesült Államok kormánya és a magyar kormány között.

Áder János az ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumban a Fenntarthatósági témahét alkalmából tartott előadásán, kedden Budapesten, kérdésekre válaszolva beszélt erről. A diákok a felsőoktatási törvény módosítása kapcsán a Central European Universityről (CEU) is kérdezték az államfőt, amiről elmondta: vélekedése szerint viszonylag könnyen teljesíthető feltétel az, hogy előzetes megállapodást kössön az Egyesült Államok kormányával a magyar kormány, ami sokkal lazább jogi kategória, mint a nemzetközi egyezmény. Jóhiszeműség kell hozzá mindkét fél részéről, amit a törvény aláírásakor kiadott nyilatkozatában is említett - fűzte hozzá.

Bővebben...
 

Pofon után jobban lehet hisztizni

E-mail Nyomtatás

Hogy a macedóniai civilek és a CEU-sok között lehet-e párhuzam, azt Önökre bízzuk...

CEU-s kitűzőjük miatt támadtak meg három fiatalt Pesten - szól a hír.

Bővebben...
 

Csurka István: Kitört a béke

E-mail Nyomtatás

Amikor 1945 áprilisában, több mint egy hónapi menekülés után egy vak muraközi ló vonóerejével, a felmálházott szekerünkön, amelyen a legnagyobb érték a hatalmas, teli zsírosbödön volt, amelyet még bihari tájakon töltöttünk meg, megérkeztünk a bajorországi Lichting nevű községbe, amely mindössze tízvalahány házból állt, másnap reggel az elöljárótól apám megkapta számunkra a kenyér- és burgonyajegyeket, amelyekre még május nyolcadika után is kaptuk a krumplit és a kenyeret. A történet további része most nem ide tartozik, apámat elvitték amerikai fogságba, ahonnan ötven kiló súlyveszteséggel, kiéhezve, a halál elől szökött meg, s később hazajöttünk.

Bővebben...
 

Szolgalelkek

E-mail Nyomtatás

Hát az mekkora tett volt magyar ellenzéki pártok európai képviselőitől, az Európai Uniót arra kérni, hogy ne adjon egy fillért se a nacionalista, fasiszta magyaroknak. Feltéve, hogy ezt a törvénytelenséget, mármint a magyarok pénzének visszatartását egyenesben mégsem lehetne lejátszani, arra az esetre azt ajánlották, hogy mandinerből, koholt vádak alapján zárják ki az EU-ból Magyarországot, a Fideszt pedig a Néppártból. Ott kezdődik, hogy aki a spekulánst és simlis egyetemét, a CEU-t a magyar törvények betartására akarja kényszeríteni, az antiszemita. Ám hiába jelentkezett be Sorosnál hazaárulás céljából szinte a kinn lévő teljes ellenzék, mégis a szép arcú belga, a Guy lett ennek a liberális hadműveletnek a vezérszónoka. Hogy Soros ötlete volt a Hitlerájt vádként bevetni, elképzelhető, mert feltehetően Sorosnak több fogalma van a Hitlerájról, (ha igaz, dolgozott is nekik), mint Verhofstadtnak Márairól. Mégis a balga belga, Márai könyvek égetésével és más kizárólag a nácizmus és bolsevizmus kiváltságai közé tartozó elképzelt tettekkel heccelte hosszú perceken át és gyalázta az összes magyart, aki csak jelen volt ott a helyszínen és idehaza a képernyők előtt. Mivel szám szerint 256 olyan képviselő van az EP-ben, akik mind Soros tenyeréből esznek, nincs kizárva, hogy Verhofstadt közéjük tartozik. Ezen az ágon is.

Bővebben...
 

Nyerges otthagyta Simicskát

E-mail Nyomtatás

Nyerges Zsolt nemcsak közeli üzlettársa, hanem jó barátja is Simicska Lajosnak. A két milliárdos viszont az elmúlt időben egyre távolodik egymástól: Nyerges otthagyta Simicska cégeinek vezetését, most pedig a Közgép egyik leányvállalatát vásárolta ki.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség