Hírek

Matiné

E-mail Nyomtatás

Álruhát ölt, közölte a Terry Black és Zuschlag János által állítólag ok nélkül meleg hírbe hozott szórakoztatóipari vállalkozó, alias Zsúrpubi. Zsúrpubi a Gyurcsány-epigon, eredetileg Zazrivec, ezt a másodfrissességű ötletet egy sajtótájékoztató keretében osztotta meg jövőbeli tevékenységével kapcsolatban önmagáról. Nem világos előttünk, miért döntött pont most az álruha mellett, nincs még farsang. Lehet matinén képzeli magát, ahol gyerekeknek mesél arról, hogy álruhában jár-kel majd, és vállalja: minden hónap 18. napján 18 vállalását a ’18-as országgyűlési választásig.

Bővebben...
 

Mágusveszély

E-mail Nyomtatás

A Magyarországon született nagy zsidó mágus, Soros, nem a ködös múltban, hanem idén januárban a svájci Davosban rendezett Világgazdasági Fórumon jelentette ki: Donald Trump esélye a nullával egyenlő, és Hillary Clinton földcsuszamlásszerű győzelmet arat majd. A Reuters szerint a Davosban összegyűlt pénzügyi elit okkal feszengett, ha Trump versenyben akar maradni, akkor saját pártja hiába dobja be a törölközőt, ő elindul az elnöki posztért vagy a republikánusok jelöltjeként, vagy függetlenként. Ebben az esetben a Soros által maga előtt tolt tökéletesen alkalmatlan, múltja miatt erősen támadható öreg hölgy bukik. Trump tudniillik brutálisan népszerű volt az amerikai fehér középosztály körében. A liberálisok hiába hitegették magukat azzal, hogy „a Trump-láz nem fenntartható folyamat, és nem fog győzelmet hozni a jelöltnek”. A Huffington Post vezetője nyíltan megmondta, ők megpróbálták komolytalannak beállítani Trumpot, mások nevetségessé akarták tenni, a McKinsey tanácsadócég az Egyesült Államokra, sőt az egész világra leselkedő veszélyként festette le. A CNN amerikai hírtelevízió által készíttetett felmérések valódi adatait rendre elhallgatták, és gyakorlatilag a teljes amerikai sajtó Hillary Clinton szekerét tolta.

Bővebben...
 

Csorja Gergely: Jobbra át

E-mail Nyomtatás

A bal-, a liberális oldal visszaszorulóban van világszerte. Nemcsak Európában, de az Egyesült Államokban is jelentős térvesztés látható. A republikánusok az elnökválasztás megnyerésén túl uralják a kongresszust, a szenátust, sőt több kormányzójuk is van, mint a demokratáknak. A liberális, demokrata, bal pártok vagy mondhatnánk ’68 örökösei az elmúlt 50 év meghatározó erői voltak. A Nyugat társadalmait, de tulajdonképpen az egész világot megváltoztatták. Sőt magukat a jobboldali, konzervatív pártokat is.

Bővebben...
 

Csurka István: A gyöngyösi katlan

E-mail Nyomtatás

A 2006-os választások után a szoros eredmény lehetővé tette az MSZP számára, hogy egy, a Fidesz színeiben megválasztott megyei képviselő átcsábításával átvegye a megye irányítását. Megszervezték a Hospinvest kórházi inváziót Gyöngyösön és Egerben is, és a megye az MSZP politikai-választási elnyomó és csalással működő alakzatainak, technikáinak gyakorló terepévé vált. Most ugyanez a gépezet nem az MSZP, hanem a Jobbik hadgyakorlatainak színterévé változtatja ezt a valamikor keresztény alapállású megyét. A művelet nagyon érdekes, tanulságos és önmagáért beszél. Mindaz, ami eddig az MSZP és az SZDSZ uralma érdekében történt ebben a megyében, az most a Jobbik érdekében történik. Különösen Gyöngyösön készülnek nagy és bevált csalások, erőszakosságok alkalmazására. Itt indul ugyanis a főnöknek kinevezett fickó, V. Gábor, s ahhoz, hogy a második fordulóra maradjon ütőerő, s a Jobbik sikerességének a képét fenn lehessen tartani, itt átütő eredményt kell elérni. A gyöngyösi katlan legyen a Fidesz Sztálingrádja – ez a terv. Emellett természetesen Heves megye más városai, községei is fontosak. Legyen Heves megye – Jobbik megye.

Bővebben...
 

Korpa között

E-mail Nyomtatás

Itt van ez a jobbikos parlamenti vezérkar, mely mint a többnapos moslék bűzösen bugyog a széles nyilvánosságban és a magukat liberálbal eszmerendszer védelmezőinek vélők, az ún. demokrata férfiak vérre mennek értük, különösen Vonáért. Egyszerűen nem értjük. Mint ahogy azt sem, milyen sérelem érte a kormány részéről a kispályás Vonát tulajdonképpen? Miért kellett sürgősen, kapkodva, éppen a megcsalt asszonyt alarmírozni? Milyen ízlésre vall ez? Hogy ebben a körben az erkölcsöt ne is említsük. Egyszerűen nem értjük, miért nem Terry Black férjének (feleségének), vagy Zuschlag Jánosnak ír nyílt levelet Vonáné? Ahelyett, hogy Vona Terry Blackkel és Zuschlag Jánossal egy hírtévés pubi társaságában megvitatná, egymással tisztázná, hogy ki kivel, hol, mikor és miért haragszik meg a másikra, esetleg szerelemféltésből vagy más miatt. Biztosan kapnának helyet az ATV-ben is erre a nagy közös coming outra.

Bővebben...
 

„EZ EGY ÁTKOZOTT BIZNISZPÁRT!”

E-mail Nyomtatás

Az SZDSZ és a Fodor-féle MLP alapító tagja Puza László azt mondja, hogy az IGEN-re való buzdítás eredetileg az ő saját ötlete volt, de aztán meggondolta magát és a kampányban már a bojkottot szorgalmazta. A rossz nyelvek szerint nem ingyér változott az alapító véleménye, Gyurcsányék keze lehet a dologban, valószínűleg ők kérték meg, hogy pakoljon már ki arról, hogy milyen bolsevista módszerekkel, sötét pénzügyi érdekek mentén működik a Fodor-párt, amelyik immár nyíltan a Fidesz érdekében dolgozik és bomlasztja az ellenzéket.

Bővebben...
 

MEGJELENT A HAVI MAGYAR FÓRUM NOVEMBERI SZÁMA!

E-mail Nyomtatás

A tartalomból:

Mától kezdve lövünk

Obersovszky Gyuláék kiáltványban december 4-re, Nőtüntetést szerveztek a Hősök terére. Anyák, feleségek – harminc ezren, négyes sorokban – kezükben virággal, karjukon gyerekkel vonultak, hogy a virágokat elhelyezzék az ismeretlen katona sírjára, és kitűzzék a forradalom nemzetiszínű lyukas zászlaját. A néma tüntetést, melyen csak asszonyok vettek részt, a szovjet karhatalom oszlatta fel. Másnap a Szabadság téren az USA Nagykövetségnél, valamint a Brit Nagykövetség előtt újabb tüntetésre került sor, amelynek a karhatalom beavatkozása vetett véget. 1956. december 4-5-ét követően már nyíltan támadt a hatalom. Provokációkra és megtorlásokra került sor. Közismertté vált Marosán hírhedt kijelentése: ”Mától kezdve lövünk”. Átalakították az igazságszolgáltatást, és megteremtették a megtorlás törvényes kereteit. December 5-én kormányhatározattal elrendelték a forradalmi bizottságok és más hasonló elnevezésű szervek megszüntetését. Este 200 értelmiségi és munkástanács-tagot tartóztattak le.

Bővebben...
 

Csorja Gergely: Hazaárulás koalícióban

E-mail Nyomtatás

A Jobbik a bal- és liberális oldallal koalícióban akadályozta meg, hogy az Alaptörvény módosításával Magyarország megmeneküljön a kényszerbetelepítéstől. A koalíció kifejezés nem véletlen. A Vona vezette Jobbik a kezdeti jobboldali, radikálisnak mutatott irányról először középre fordult, majd most egy platformra jutott Gyurcsánnyal és az MSZP-vel.

Bővebben...
 

Csurka István: November 4-e és a Magyar Megmaradás Közössége szándékai

E-mail Nyomtatás

1956. november 4-én a szovjet tankhadosztályok hadműveletével harmadszor is bevégződésre ítéltetett a magyar történelem. Az első ilyen végzést 1920. június 4-én a Trianon palotában hirdették ki az I. világháborúban győztes nagyhatalmak. A már létező Szovjet-Oroszország ebben még nem vett részt, mert a saját bajaival és polgárháborújával volt elfoglalva, ámde Magyarország elítéléséhez mégis nagyban hozzájárult, hogy 1919-ben egy maroknyi zsidó kommunista rohamcsapat szovjet kommunista rendszert, bolsevik fiókot nyitott hazánkban és 133 napra terrorba és vérbe borította az országot. A második végzés 1945-ben született, amikor Sztalin Vörös Hadserege megszállta és megbecstelenítette az országot és hazahozta a ’19 után hozzá menekült és egy kicsit megtizedelt és megfegyelmezett társaságot, Rákosi, Gerő, Farkas Mihály, Révai József négyes fogatát, akik még az itthoni kommunisták egyes elemeit is félretolták és a szovjet zsarnokság legdurvább formáját vezették be.

Bővebben...
 

Pozsgay Imre: A Jobbik nem őszinte szervezet

E-mail Nyomtatás

– Az SZDSZ szétesett, az MSZP térdreomlott, saját identitásával küzd, de ahelyett, hogy a saját térfelükön keresnének szövetségeseket, akár a szociáldemokraták között, akár más liberálisok vagy pártonkívüliek között, maguk helyett építik a Jobbik-féle új proletárpártot.

– Ez a politikatörténetben nem először fordul elő.

– Az a baj, hogy ezek valamennyien másról beszélnek, és mást csinálnak.

– Nem őszinte szervezet a Jobbik az én felfogásom szerint. Az őszinteség hiánya a választás után fog igazán nagy csalódást okozni a társadalomnak. Remélem, hogy addig is kiderül róluk egy s más, és az emberek rájönnek, hogy az elégedetlenségüket nem jelszavakhoz, hanem programokhoz kell kötni.

– Csodálkozva tapasztaltam, mert megszámoltuk, hogy maga a Népszabadság több mint 300 alkalommal foglalkozott a Jobbikkal, kicsit dorgálta, de inkább népszerűsítette, állandó jelenlétben tartotta őket. És ezt teszik a televíziók is és soha nem kérdezik meg, honnan ez a rengeteg pénz a buszokra, óriásplakátokra, vagy miből utaznak, bérelnek színházakat ?

–Azt hiszem, hogy a társadalmi tájékozatlanságot használják ki. Döbbenetes az összjáték. Én aggasztónak látom ezt a fajta kibontakozást. Ugyanis az én reményeim ahhoz kapcsolódnak, hogy lesz egy olyan fajsúlyos és becsületes politikai erő, amelyik az alkotmányozás erejével is bír és a társadalmat mind a közjogi, mind a gazdaság szempontjából a megfelelő irányba tudja vinni ekkora pusztítás után, amelynek, ha igaz, a vége felé járunk, remélem…

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség